gertoz Avatar

gertoz

Laatste reviews

Amsterdam(2009)

"...De film doet me erg denken aan Chrash van Paul Haggis, alleen de kwaliteit is een stuk minder. Waarom de film Amsterdam heet is mij een beetje een..."

Laatste reacties

"...Heb de voorpremiere gezien, leuke familie film maar slecht van kwaliteit. Vond hem zwaar tegenvallen, kan me heel goed vinden in de recensie. Er zitten een hoop aantal gebeurtenissen in die zwaar overbodig zijn en waarvan je, je afvraagt wat het aan......"
De Hel van '63
"...Zeldzaam leuke combinatie van humor tegenover misdaad. Erg goede film met verassend einde...."
In Bruges
"...Ik ben erg fan van de films van Ben Sombogaart, vooral omdat de thema's van zijn films (al dan niet gebasseerd op een boek) erg orgineel zijn. (Bride Flight, De Storm, etc.) Bijvoorbeeld de Storm, er is zoals in het interview al genoemd wordt nooit e......"
Interview met Ben Sombogaart
"...Ben erg blij dat ze tot deze conclusie zjn gekomen. Ook ik vind dt er veel betere films zijn om in te zenden. Hoe zit het met Bride Flight, ook een kanshebber voor een inzending?..."
Oscargate: inzending The Silent Army heroverwogen!
"...[quote=Havoc]Shrek 1: geniaal Shrek 2: goede opvolger Shrek 3: Boring Ik hoop dat deel 4 wel weer leuk gaat worden.[/quote] Ook inderdaad helemaal mee eens......"
Eerste teaser Shrek 4

laatste ratings

6,3
Hitch (2005)
Hitch (2005)
7,8
Bambi (1942)
Bambi (1942)
7,3
In Bruges (2008)
In Bruges (2008)

watchlist

gertoz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.