roelz Avatar

roelz

reacties

  • Leuke en moderne verfilming van het dramatische mesterwerk. Rollen worden goed gespeeld en ondanks het Titanische-prettyboy imago van Leo kan ie prima acteren. Postlethwaite en Perrineau spelen echter ietskes beterderer. Beste song in de film is defnetly "Talk Show Host" van Radiohead.... vind ik dan he...

    als reactie op de film Romeo + Juliet

  • Heerlijke winter/kerst film! Naar mijn mening typische Amerikaanse zwijmelfilm. Beetje komisch, beetje drama en natuurlijk whole lotta love. Menschen die films als Sleapless in S. leuk vonden zullen deze film ook warderen. Cusack acteerd zekerz niet slecht en wat mij betreft is alleen het verschijnen van Beckinsale op mijn lichtbak al genoeg om van te genieten. 7tje vin ik een prima cijfer.

    als reactie op de film Serendipity

  • Indeed. Jammer dat Rodriguez er niet een ietwat cult-achtigere movie van gemaakt heeft, zoals bij de eerste twee delen; El Mariachi en Desperado. Misschien te veel geld gebruikt waardoor het allemaal net nix geworden is? Anyhoe... Grappige actie, goede cast en mooie menschen. Verhaal is verre van puik, maarja.. Dat was ik van Rodriguez wel gewend.

    als reactie op de film Once Upon a Time in Mexico

  • Geen slechte film, doch zeker niet haar beste. Beetje drama hier, een lach daar, en als klap op de vuurpijl nog een wijze les. Drugs are bad en mochten je planten uitdrogen is een huisdier uitgesloten. Voorspelbaar, dus verstand op nul en kijken (mits je 'in the mood' ben).

    als reactie op de film 28 Days