Sakura Avatar

Sakura

reacties

  • [quote=WookieD]"Kan iemand mij vertellen hoe die film met die luchtbel dan wel heet? Voor mij is die film pure nostalgie uit mijn jeugd. Ik weet alleen niet meer hoe hij heet! Please help me!!!!!! :W[/quote] Beetje laat, Goliath Awaits uit 1981? :)

    als reactie op de film Poseidon

  • [quote=2004]Het einde suggereert volgens mij meer dan je op het eerste gezicht zou verwachten. (spoilers): [spoiler]is er überhaupt wel een grot of is het een eng soort na de dood ervaring?[/spoiler][spoiler]Die meteen na het auto ongeluk is begonnen.[/spoiler][spoiler]De terugkerende beelden van haar overleden dochtertje.[/spoiler][spoiler]Telkens terugkerend gelach van een kind.[/spoiler][spoiler]De scène waar het beeld van het dochtertje overgaat in dat van zo'n wezen.[/spoiler][spoiler]De dochter die zegt: mammie, als je er klaar voor bent[/spoiler][spoiler]Suggestie van hereniging met de dochter aan het eind.[/spoiler]O+[/quote] Zo had ik het nog niet bekeken! Geen idee of je gelijk hebt, maar ik zal hem nog eens bekijken met dit in mijn achterhoofd. Ik houd wel van films met eventuele dubbele bodems. Zonder dubbele bodem is dit trouwens ook een prima horrorfilm.

    als reactie op de film The Descent

  • Heel mooi, inspirerend, filosofisch drama, smaakvol gefilmd en goed geacteerd. Maakte destijds in de bioscoop al indruk op me en ik kijk hem ook om de paar jaar als hij weer eens op televisie is en word er elke keer wel weer door geraakt. T+)

    als reactie op de film Dead Poets Society

  • Het is zeker tien jaar geleden dat ik deze film op tv heb gezien, en ik vond het een nare film met onaangename personages en tenenkrommende scènes. Kon niet begrijpen dat deze film een Oscar heeft gewonnen. :N Er zijn naar mijn mening heel wat betere Nederlandse speelfilms gemaakt.

    als reactie op de film Antonia