Sakura Avatar

Sakura

Laatste reviews

Dark Water(2005)

"...Dit is de enige film waarbij ik de Amerikaanse remake eerder zag dan het Aziatische origineel, en dit is toevallig(?) ook de enige remake die ik..."

The Green Mile(1999)

"...Toch ben ik het ook wel een beetje met Otmeister eens. Ik wil niet beweren dat het een slechte film is, en er wordt niet slecht geacteerd, maar toch..."

Memoirs of a Geisha(2005)

"...Het is alweer even geleden dat ik deze film heb gezien. Mooie beelden, kan ik mij herinneren, maar het stoorde mij ook wel dat de hoofdrollen werden..."

Laatste reacties

"...Bedenk me net dat hij dan ook aanwezig moet zijn geweest bij de Slag van de Vijf Legers. Zijn vader en de andere boselfen spelen daar ook een prominente rol bij. Neem aan dat ze iemand met de vechtkwaliteiten van Legolas dan niet thuis laten.:)..."
Orlando Bloom terug in The Hobbit
"...Zo moeilijk is het niet hoor. Een deel van het verhaal speelt zich af bij de boselfen van het Demsterwold (Mirkwood) en in het paleis van Thranduil, de vader van Legolas. Neem aan dat Legolas daar zelf ook gewoon rondliep. De hobbit is veel eerder......"
Orlando Bloom terug in The Hobbit
"...[quote=Steenvoorden]in deel 2 kwam die kermis er toch ook al in voor, hellemaal aan het einde van deel 2.[/quote] Dat was in deel 1, de boss fight tegen Cybil was op de kermis. Dat was inderdaad aan het einde...."
Setfoto's Silent Hill: Revelation 3D
"...[quote=WookieD]"Kan iemand mij vertellen hoe die film met die luchtbel dan wel heet? Voor mij is die film pure nostalgie uit mijn jeugd. Ik weet alleen niet meer hoe hij heet! Please help me!!!!!! :W[/quote] Beetje laat, Goliath Awaits uit 1981? :......"
Poseidon
"...Wow wat een mooie foto. Heel artistiek en duister. Dit ziet er in ieder geval veelbelovend uit, deze film ga ik zeker in de gaten houden!:)..."
Foto Depp als The Mad Hatter?

laatste ratings

5,5
Dark Water (2005)
Dark Water (2005)

watchlist

Sakura heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.