morpheus32 Avatar

morpheus32

Laatste reviews

War of the Worlds(2005)

"...Ik vond de film wel aardig, vooral Tim Robbins is geweldig (zal verder nix vertellen voor de mensen die hem nog niet gezien hebben). Alleen dat..."

Laatste reacties

"...Als ik haar naam zie, moet ik altijd denken aan haar in dat mooie witte jurkje in P2. Dat maakte die film nog het kijken waard......"
Extra karakterposter G.I. Joe
"...[quote=Spijker]Ah had reactie verwacht je hebt gelijk dat was een goeie en originele horror :E Ik ken deze mensen maar ik hoop dat je gelijk hebt.[/quote] De trailer beloofd in ieder geval goeds. Ik hoop wel dat het een R-rated wordt trouwens, lek......"
Daybreakers Trailer
"...-BEST HORROR FILM: Hellboy II: The Golden Army HUH ? Heb ik een andere Hellboy II gezien ofzo ? Het was een hele leuke film, maar ABSOLUUT geen horror......"
The 35th Annual Saturn Awards
"...[quote=Spijker]Wow echt wel trailer lijkt in ieder geval erg hoopvol! Eindelijk weer een "echte" vampierenfilm hoop ik.[/quote] Heb je 30 Days Of Night niet gezien ? Was ook best wel een echte vampierfilm ;-) Deze staat ook op mijn "to watch" lij......"
Daybreakers Trailer
"...Hij kan zo'n film zeker dragen denk ik, hij is talenvol genoeg. Ik vond hem super in bijvoorbeeld Smokin' Aces. Van het weekend met het vrouwtje naar The Proposal (jaja ik zit onder de plak ik weet het) dus ik ben benieuwd...."
Ryan Reynolds wordt levend begraven

laatste ratings

morpheus32 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

morpheus32 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.