metzman Avatar

metzman

Laatste reviews

Groundhog Day(1993)

"...Geweldige film! Eentje die je gewoon om de zoveel tijd weer kan zien. Staat zeker in mijn top 10. Bill Murray is koning trouwens en eigenlijk moet je..."

Jaws(1975)

"...Inderdaad een geweldige film! ééntje die zeker in mijn top 10 hoort. Het feit dat de haai nep lijkt, komt gewoon door de restricties die ze hadden in..."

Dude, Where's My Car?(2000)

"...Ik word naar van die negatieve reacties op de film :P. Veel mensen kijken volgens mij met een heel verkeerde verwachting naar deze film. Het is..."

The Fly(1986)

"...Inderdaad jammer dat hij vanavond zo laat word uitgezonden. Ik heb de film al heel lang niet gezien. Tis inderdaad een goede horror film, met een paar..."

Laatste reacties

"...Deze verwijzing lijkt me hier wel toepasselijk :P: [url=http://www.youtube.com/watch?v=bT_8pkoIGms]Stolen Identity 3![/url]..."
The 6th Day
"...[quote=Oboema]...wacht. Ik ken dit plot ergens van :|[/quote] Dan is het misschien goed om te weten dat "Jaws" is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat in 12 days of terror verfilmd is. Dit verhaal is dus meer de inspiratiebron voor Jaws gewees......"
12 Days of Terror

laatste ratings

watchlist

metzman heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.