Harley Quinn Avatar

Harley Quinn

reacties

  • [quote=thanick]wow, Halle Berry & Eliza Dushku.. deze moet ik zien :~ :~ :~[/quote] Tijd voor je pedo-pas, jongen: Dushku was pas 14/15 jaar in deze film..

    als reactie op de film Race the Sun

  • [quote=laguitara]Ik vind die griet al vreselijk met zingen en acteren is al helemaal ruk...en dan wil die dwerg nog bokster gaan spelen?? Denk zeker "Million Dollar Babe" te verslaan ofzo?![/quote] Die "dwerg" is 1.75m, dus lul niet zo uit je nek..

    als reactie op de film Glitter

  • [quote=Meninho]Ik ben mischien wel de enige die deze film beter vind dan abre los ojos. Ik vond de hoofdpersoon in abre los ojos totaal niet sympathiek, en snapte eerlijk gezegd niet wat Penelope erin zag. Tom Cruise zet echter een prima figuur neer, en is het meer overtuigend dat Penelope er helemaal voor ging. [/quote] Daar moet je een vrouw voor zijn :E En het cultuurverschil speelt ook een rol: Zo begrijp ik best dat in een Spaanse film de vrouw eerder voor een arrogante macho gaat en de Amerikaanse Sex & the City-generatie het alleen logisch vindt als een vrouw zich aangetrokken voelt tot het clichématig charmante karakter wat Tom Cruise neerzet. Abre Los Ojos heeft ook mijn stem. Vanilla Sky vond ik pretentieus overkomen en faalde alsnog. Naar mijn mening deed de film te vaag puur om interessant te lijken. Abre los Ojos heeft exact hetzelfde verhaal en is een stuk duidelijker zonder in te boeten aan kwaliteit.

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • [quote=mr. cinema2]Stephaniaa, het was een grapje namelijk omdat je zn naam niet lebeaouf schrijft met lebouf...[/quote] Ik ben hiermee 1) anderhalf jaar te laat 2) off-topic aan het mierenneuken maar ga niet belerend doen als je z'n naam zelf ook beide keren fout schrijft ;) [b]LaBeouf[/b] is het dus.. On topic: popcorn-film met erg mooie special effects. Ik denk niet dat iemand er meer van verwacht, dus dat is prima. Het cliché liefdes-verhaaltje >nerd scoort populaire griet< deed het niet voor mij, maar deze film moet het zowiezo niet van z'n acteurs hebben.

    als reactie op de film Transformers