Harley Quinn Avatar

Harley Quinn

Laatste reviews

Angels & Demons(2009)

"...Ben zonder enige verwachting deze film gaan zien en na het lezen van verschillende recensies en het horen van kritiek op de film was dat een prima..."

Laatste reacties

"...[quote=roc12345]echt triest dat mensen zomaar in ieder z'n priveleven kunnen kapot maken chek berlusconni ,tiger woods,tom cruise, etc etc[/quote] HAHAHA, ja Berlusconi is inderdaad een zeeeeerrr onterecht slachtoffer.. Ik mag hopen dat je sarc......"
LOL: Tiger Woods in The Hangover 2
"...[quote=Planethugo] True Blood is wat Twilight zo graag wíl zijn[/quote] Wat een onzin. Waarom zou Twilight iets anders dan Twilight willen zijn? Boeken en films zijn extreem succesvol, alsof het met hun opbrengsten ook maar iemand die geaffilieer......"
The Twilight Saga: New Moon
"...[i]"Katie Featherston uit Paranormal Activity die bovenaan staat. Op nr. 8 haar collega Micah Sloat, dat maar weer eens laat zien dat mannen ook op IMDb het grootste deel van de bezoekers zijn"[/i] Waar slaat dit nou weer op? :? Ik wil niet overko......"
De populairste films en sterren van dit moment
"...[quote=SunChaser]Niet eens een rebooth? Goh, wat ouderwets :')[/quote] Nee, maar misschien zijn ze wel te porren voor een [i]reboot[/i] ;)..."
Men in Black 3 komt eraan
"...[quote=timdekw]Channing Tatum heeft mij in nog geen enkele film weten te overtuigen met zijn emotieloze acteerwerk. Hopelijk komt daar [b]eindelijk[/b] eens een keer een einde aan.[/quote] Je zou denken dat de jongen al 10 jaar voor je neus hangt......"
Trailer Dear John

laatste ratings

watchlist

Harley Quinn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.