Harley Quinn Avatar

Harley Quinn

Laatste reviews

Angels & Demons(2009)

"...Ben zonder enige verwachting deze film gaan zien en na het lezen van verschillende recensies en het horen van kritiek op de film was dat een prima..."

Laatste reacties

"...[quote=thanick]wow, Halle Berry & Eliza Dushku.. deze moet ik zien :~ :~ :~[/quote] Tijd voor je pedo-pas, jongen: Dushku was pas 14/15 jaar in deze film....."
Race the Sun
"...[quote=laguitara]Ik vind die griet al vreselijk met zingen en acteren is al helemaal ruk...en dan wil die dwerg nog bokster gaan spelen?? Denk zeker "Million Dollar Babe" te verslaan ofzo?![/quote] Die "dwerg" is 1.75m, dus lul niet zo uit je nek......"
Glitter
"...[quote=Meninho]Ik ben mischien wel de enige die deze film beter vind dan abre los ojos. Ik vond de hoofdpersoon in abre los ojos totaal niet sympathiek, en snapte eerlijk gezegd niet wat Penelope erin zag. Tom Cruise zet echter een prima figuur neer,......"
Vanilla Sky
"...[quote=mr. cinema2]Stephaniaa, het was een grapje namelijk omdat je zn naam niet lebeaouf schrijft met lebouf...[/quote] Ik ben hiermee 1) anderhalf jaar te laat 2) off-topic aan het mierenneuken maar ga niet belerend doen als je z'n naam......"
Transformers

laatste ratings

watchlist

Harley Quinn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.