LMF Avatar

LMF

Laatste reviews

LMF heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...De harde wereld van vraag & aanbod. Mijn theorie: de meeste bioscoopbezoekers zijn mensen die een niet-uitdagende job hebben, en intussen voortdurend impulsen krijgen vanaf hun smartphone om zichzelf entertained en wakker te houden. Ze zijn het gewoo......"
Vraagtekens bij langetermijneffect superheldenfilms
"...@ benjamin: dat krijg je als de Last Jedi-supporters zelf in de aanval gaan en de kritische kijkers afbreken. Kijk hoe NoahMeeuws reageert joh. Toegegeven, er zijn fans die het gewoon niet kunnen verkroppen dat hun geliefde saga is omgevormd met nie......"
'Star Wars: The Last Jedi' al honderden miljoenen achter op 'The Force Awakens'
"...De manier waarop mensen hier, en op het hele internet, worden afgekraakt omdat ze zeer terechte kritiek uiten op The Last Jedi is niet te geloven. Zelfs al neem je weg dat TLJ de hele opgebouwde lore en personages met de grond gelijk maakt, dan nog......"
'Star Wars: The Last Jedi' al honderden miljoenen achter op 'The Force Awakens'
"...'The Last Jedi' is narratief gezien een verschrikking. Je kan niet zomaar in een zoveelste vervolg de bestaande elementen volledig andere wetten en karakteristieken meegeven, gewoon om het publiek te verrassen. Het klopt gewoon allemaal niet, en ik r......"
Star Wars: The Last Jedi
"...Terechte kritiek, ook al is hij "maar" de acteur die de rol speelt, en niet de scenarist. Hij heeft net als alle andere mensen met hersenen gezien hoe zijn personage volledig fout geschreven werd in deze film. 'The Last Jedi' is narratief gezien een......"
Mark Hamill: Dit is niet mijn Luke Skywalker

laatste ratings

watchlist

LMF heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.