LMF Avatar

LMF

Laatste reviews

LMF heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Dit zijn niemands zaken buiten die van hen. Het is makkelijk om te oordelen na dit kleine verhaaltje, maar er zitten duizend nuances in hun levens waar wij geen weet van hebben...."
Eddie Murphy wil dochtertje absoluut niet zien
"...Dit barst volledig uit zijn voegen van een gewone spin-off die zich lang voor HP afspeelt, tot een heuse prequelserie. Want met drie films in het verschiet en de introductie van Dumbledore, kan het niet anders dan dat ze zich naar de oorsprong van Vo......"
Duistere trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' bezoekt Hogwarts
"...@ dakai-world: zolang de statistieken aangeven dat mensen graag lichtzwaardjes zien, de Millennium Falcon cool vinden, en vooral de namen Skywalker en Solo herkennen, zullen ze hier films rond blijven maken. Zeker als plot en verhaal geen bal uitmake......"
Simon Kinberg toch nog bezig met 'Star Wars'-film
"...Laat dit alsjeblieft zo. De eerste ‘Anchorman’ was geweldig, de tweede was een schaamteloze herhaling van zetten in het kwadraat. De absurditeit van de eerste sloeg gewoon met veel geluk aan bij het publiek, maar het had bij deze ene film moeten blij......"
Adam Mckay heeft idee voor 'Anchorman 3'
"...Ik had al die slechte reviews op Rotten Tomatoes gezien, dus ik verwachtte een verschrikkelijke film. Met als gevolg dat ik aangenaam entertained was. Het verhaal is nonsens, maar uiteindelijk was het verhaal van deel 1 (een gigantisch monster) dat o......"
The Cloverfield Paradox

laatste ratings

watchlist

LMF heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.