LMF Avatar

LMF

Laatste reviews

LMF heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Nee, zeker niet doen. Maar je weet zo dat er ooit een reboot met nieuwe personages aankomt, want de titel is herkenbaar en populair en zal daarom in de cijfers verschijnen als ‘profitable’...."
Christopher Lloyd wil 'Back to the Future 4'
"...“Zo reageerden veel fans negatief en teleurgesteld op het feit dat schrijfster J.K. Rowling de homoseksuele relatie tussen tovenaars Dumbledore en Grindelwald, een relatie die zij nota bene zelf ooit heeft bedacht, in haar script voor het later te ja......"
Waarom Hollywood geen baat heeft bij LHBTI-personages in blockbusters
"...Sam Raimi’s eerste 2 Spider-Man films hadden wel veruit het betere meeslepende verhaal. In een wereld vol aliens en oppermachtige superhelden, zie ik niet wat voor verschil Spidey nog kan maken...."
Stan Lee vindt Tom Hollands Spider-Man het personage dat hij 50 jaar geleden bedacht
"...@ chefry Ik ben - of was - Star Wars fan. Maar de kans is klein dat ik deze ga kijken. Na TLJ moeten ze bij Lucasfilm met een veel gewaagdere film of serie op de proppen komen als ik ooit opnieuw geïnteresseerd wil geraken in Star Wars nieuwigheden...."
Solo: A Star Wars Story
"...Ik dacht eerst: geweldig! Dan zag ik de trailer en ik moest slechts 1 keer grinniken, voor de rest ziet het er maar als een flauwe gemiste kans uit...."
Ranzige trailer 'The Happytime Murders'!

laatste ratings

watchlist

LMF heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.