dakai-world Avatar

dakai-world

Laatste reviews

dakai-world heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Naja, we kunnen wel met onze boze vinger naar de regering wijzen, maar ik denk dat we hier allemaal collectief schuld dragen. Maaaar, anderzijds, nieuwe films hoeven we dit jaar sowieso niet te verwachten en ik zie mezelf niet voor de 6de keer in m......"
Bioscopen op randje van nieuwe lockdown
"...Als ik mijn abbo zou moeten opzeggen voor hetgeen wat ik NIET bekijk op Netflix, zou dat een verloren zaak zijn. Je mag je mening geven, maar iets cancelen... Daarmee ga je een broodnodige discussie mee uit de weg. Ik snap de controverse op basis v......"
Aantal opzeggingen Netflix neemt flink toe na hashtag #CancelNetflix
"...Het is een film die ik al een tijdje niet heb gezien, maar me erg dierbaar is. Elke keer als ik hem bekijk, doet het me weer iets, maar elke keer doet het me wel wat anders. Voor mij is Mr. Nobody de perfecte film. Een interactieve film verhuld in......"
Filmcafé: Wat vind jij echt dé perfecte film?
"...Dat WB de multiverse ook heeft ontdekt geeft ze wel een vrijkaart om meerdere DCEU's te beginnen te de makers de creatieve vrijheid te geven die ze nodig hebben om echt te excelleren. The Joker was een fenomenale film en een van de beste 'superhelden......"
Gerucht: Joaquin Phoenix krijgt gigantisch bedrag geboden voor twee (!) 'Joker'-vervolgen
"...Voor een film waar ik geen enkel bekend gezicht in zie, ziet dot er verdomd goed uit..."
Visueel indrukwekkende trailer scifi-film '2067': slechts één man kan de wereld redden!

laatste ratings

watchlist

dakai-world heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.