dakai-world Avatar

dakai-world

Laatste reviews

dakai-world heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Dit is de eerste live-action film. Het sentiment rondom de film is uitermate goed, er word veel geschreven en gezegd over de film op social media, zowel door pers als door liefhebbers en het is het meest winstgevende franchises allertijden. Nog meer......"
'Detective Pikachu' vormt startschot Pokémon-universum
"...Zoals Spike Lee zelf zegt. Het is een wedstrijd. Een smaakwedstrijd. Sommigen winnen. Anderen verliezen. Deal with it. Get over it en blijf mooie films maken. ..."
Spike Lee woest op Oscar Beste Film Green Book
"...Ik begon MI na mate steeds meer te waarderen - vooral na deeltje 3 wat wel echt een dieptepunt was. Fallout was voor mij echt een ideaal popcorn actiefilm van de hoogste klasse. Tom Cruise is een GI JOE-pop, maar dan in het echt. Dat die man uit vl......"
Slechts een jaar scheidt 'Mission: Impossible 7' en '8'!
"...Ik ben heel erg benieuwd naar dit concept. Gaat Pikachu en zijn maatje in de volgende film weer een zaak onderzoeken? Of gaan ze wat meer de traditionelere kant op, waarin ze Pokémons gaan vangen en proberen een Pokémon-meester te worden. Dat laatste......"
Legendary werkt al aan 'Detective Pikachu 2'
"...De comments zijn eensgezind. Waar ik gisteren achterkwam, is dat vrienden in de VS met een “goedkope” HULU-abbo (Hulu gooide de prijzen omlaag, toen Netflix ze omhoog gooide) dus gewoon reclames te zien krijgen. Hulu, is onderdeel van ABC. ABC is wee......"
'Reclame kost Netflix 57% abonnees'

laatste ratings

watchlist

dakai-world heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.