Aziez Avatar

Aziez

Laatste reviews

Saw III(2006)

"...Dit is serieus een goede film, het gaat bij deze film niet meer hoofdzakelijk om de lichamelijke horror (wat er zeker ook in zit) maar het gaat..."

Remember the Titans(2000)

"...Oe... mooie film denzel washington op zijn best en als je snel emotioneel wordt mag je gerust een hele pak tissue's bij de hand..."

The Karate Kid, Part III(1989)

"...Tjonge jonge, deze film brings up a lot of memory's.... Altijd toen ik een film mogt uitkiezen bij de videotheek vroeger koos ik een karate kid..."

Laatste reacties

"...[quote=Ereptile]Ik vind het jammer dat ik m'n moedertaal niet versta :N [/quote] Dan is het niet je "moedertaal" maar je "moeders taal" XD..."
Trailer van Bollywood- film 'Fan' met Shah Rukh Khan
"...Watnt we wisten nog niet dat ze gingen vechten......"
Deadpool vs Ajax op nieuwe foto's
"...RIP... 46 of 47, het is veelste jong. Het valt mij wel op dat de westerse animatie meer gefocust is op de jeugd en zijdelings op volwassenen en de oosterse animatie meer gericht is op volwassenen. Ik heb Paprika niet gezien, maar het lijkt mij ni......"
Paprika regisseur Satoshi Kon overleden
"...Gefeliciteerd FilmTotaal/FilmsOpTV. ik kan met trots zeggen dat ik al sinds 30-12-2002 lid ben. Ik kijk sinds toen vrijwel dagelijks wat er op tv te zien was aan films en wat voor nieuws er is gebeurt in de filmwereld. Ben benieuwd hoe FoTV er......"
10 jaar FilmTotaal!
"...Altijd vervelend om dit soort dingen te horen. RIP..."
Antonie Kamerling overleden

laatste ratings

watchlist

Aziez heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.