JaelJablabla Avatar

JaelJablabla

Laatste reviews

The Savages(2007)

"...Best wel een deprimerende film met een komische ondertoon. Broer en zus moeten opeens voor hun demente vader zorgen die ze al lang niet gezien..."

Laatste reacties

"...Afgelopen weekend heb ik de film in de voorpremiere gezien met z'n vieren. Alle 4 vonden we het een boeiende film. Van begin tot eind is het spannend. Na afloop een flinke brok in de keel. Al met al een dikke 8/8,5..."
Captain Phillips
"...Voor mij absoluut geen tijdverspilling. Film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal: hoe een nietszeggende donkere man zich opwerkt naar de top, wat in die tijd niet eerder vertoond was. De manier waarop is erg boeiend. Topfilm T+)..."
American Gangster
"...Het waargebeurde verhaal speelt zich af rond een dieptepunt in iemands carrière, terwijl de periode ervoor en erna erg succesvol waren. De hoofdpersoon verloor zichzelf in wraak en ambitie en moest even met beide benen op de grond gezet worden. Die f......"
The Damned United
"...Gisteren voor de 2e keer gezien. Ik vond hem nog steeds goed. Het is een boeiend verhaal wat constant in beweging is. Wat de hoofdpersoon allemaal krijgt te verduren wordt met een satirische ondertoon gebracht [spoiler]toen ze Sutherland in de rec......"
Freeway

laatste ratings

watchlist

JaelJablabla heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.