JaelJablabla Avatar

JaelJablabla

reacties

  • Afgelopen weekend heb ik de film in de voorpremiere gezien met z'n vieren. Alle 4 vonden we het een boeiende film. Van begin tot eind is het spannend. Na afloop een flinke brok in de keel. Al met al een dikke 8/8,5

    als reactie op de film Captain Phillips

  • Voor mij absoluut geen tijdverspilling. Film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal: hoe een nietszeggende donkere man zich opwerkt naar de top, wat in die tijd niet eerder vertoond was. De manier waarop is erg boeiend. Topfilm T+)

    als reactie op de film American Gangster

  • Het waargebeurde verhaal speelt zich af rond een dieptepunt in iemands carrière, terwijl de periode ervoor en erna erg succesvol waren. De hoofdpersoon verloor zichzelf in wraak en ambitie en moest even met beide benen op de grond gezet worden. Die fase in zijn leven is erg leuk in beeld gebracht. Grappige film.

    als reactie op de film The Damned United

  • Gisteren voor de 2e keer gezien. Ik vond hem nog steeds goed. Het is een boeiend verhaal wat constant in beweging is. Wat de hoofdpersoon allemaal krijgt te verduren wordt met een satirische ondertoon gebracht [spoiler]toen ze Sutherland in de rechtbank uitlachte vond ik hilarisch[/spoiler]. Ik vond het een geslaagde komische actiefilm.

    als reactie op de film Freeway