AjaxMan Avatar

AjaxMan

Laatste reviews

Sucker Punch(2011)

"...Zit hem nu te bekijken. En inderdaad, het verhaal is alles behalve overtuigend en kan niet echt boeien. Echter, de CGI en actie scènes zijn een lust..."

Laatste reacties

"...Ik heb de film gekeken en heb me echt prima vermaakt. Goed acteerwerk, mooie special effects, goed verhaal. Ik ben zeer positief verrast. Denk dat ik 'into darkness' ook maar eens een kans ga geven in de bios. Een 'trekkie' zal ik nooit worden, maar......"
Star Trek
"...Daar ik een Star Wars fan ben druist het tegen al mijn principes in, maar bij gebrek aan iets anders op tv denk ik dat ik deze maar eens een kans ga geven. Ik laat me verrassen...."
Star Trek
"...Echt een geweldige film. Blijft vanaf de eerste seconde boeien en komt op het einde met een verrassende wending. Daarnaast wordt er briljant geacteerd. Nolan fans zullen niet teleurgesteld zijn.Deze film ademt van voor tot achter de Nolan magie. Heer......"
The Prestige
"...Zojuist voor het eerst bekeken op tv. Zonder verwachting gaan kijken en ik moet toe geven dat ik erg verrast ben. Hele goede film die me tot het einde toe boeide...."
Slumdog Millionaire
"...Zeer goede film vind ik zelf. Heb em op DVD en mijn zoontje is er helemaal weg van. En eerlijk is Eerlijk. Zelf kijk ik met veel plezier mee...."
Peter Pan

laatste ratings

AjaxMan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

AjaxMan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.