AjaxMan Avatar

AjaxMan

Laatste reviews

Sucker Punch(2011)

"...Zit hem nu te bekijken. En inderdaad, het verhaal is alles behalve overtuigend en kan niet echt boeien. Echter, de CGI en actie scènes zijn een lust..."

Laatste reacties

"...Ben benieuwd. Dat 3D kan mij ook niet echt bekoren en imax is echt een lust voor het oog. Als groot liefhebber van de films van Nolan kijk ik hier in ieder geval erg naar uit...."
Voor 'Interstellar' rust Christopher Nolan een vliegtuig uit met IMAX-camera
"...Goh. Jeugdsentiment hier. Ik had als kind zo'n zwaard en als je op een knopje drukte gaf het licht en kwam er een stem uit die zei 'I have the power'. Oh to be young and careless again :E..."
Jon Chu stapt uit 'Masters of the Universe'-film
"...Deze verborgen camera grap krijgt van mij de status 'epic'. Wow wat gaaf gedaan zeg. Heb er gewoon kippenvel van. Hulde!..."
Bananasplit-grap rond horror-remake 'Carrie'
"...Heerlijk. Ik kan al niet meer wachten op: a long time ago in a galaxy far far away... taaaaa daadaadadadadaadaaaaa dadadadaadaaaa dadadadaaaa. Oh yeah. Star Wars rules! :W..."
George Lucas werkte al een jaar voor aankondiging aan 'Star Wars: Episode VII'
"...Eindelijk het echte vervolg op Dumb and dumber. Een klassieker uit mijn jeugd. Tientallen keren gezien en elke keer net zo hard gelachen als de eerste keer. Hier heb ik echt zin in. Laat maar komen :Y..."
Jim Carrey geeft voorproefje van zijn terugkeer als Lloyd Christmas

laatste ratings

AjaxMan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

AjaxMan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.