Wolverine Avatar

Wolverine

reacties

  • [quote=Spider-fan]Het gaat niet om alles uitleggen, het gaat er om om iets aannemelijk te maken. Hoe kan zo'n rare half gestoorde figuur als Silva zo goed hacken? Hoe is zo'n labiele figuur in eerste instantie goed bevonden voor MI6? Waarom laat hij zich eerst gevangennemen alleen maar om weer te kunnen ontsnappen (waarbij hij schijnbaar precies wist in welke cel hij werd gestopt)? Hoe kan er precies een metro langskomen als het hem net uitkomt om hem te laten ontsporen? etc. etc.[/quote] Silva was ooit een van de beste MI6 agenten, maar hij is doorgedraaid nadat hij gevangen is genomen en 5 jaar lang werd gemarteld, hij voelde zich verraden omdat MI6 geen pogingen ondernam om 'm te redden, waarvoor hij M verantwoordelijk hield. Denk niet dat ik simpelweg jouw argumenten probeer te verdraaien omdat ik het wel een goede film vond, wat betreft die planning van Silva geef ik je gelijk; alles tot in de puntjes uitwerken en zo het gedrag kunnen voorspellen van tientallen mensen gaat wel een beetje ver, hoewel dit het verhaal wel levendig houdt naar mijn mening. [quote=Spider-fan]Vergeleken met CR en QoS zijn inderdaad Q en Moneypenny terug, maar zoals ik al vaak zei waarom heeft die Aston Martin gadgets van de oude Q? Met andere woorden, een oud element is teruggehaald maar niet goed geïntegreerd met de nieuwe elementen. (De nieuwe Aston Martin is namelijk gewonnen door Bond in CR en heeft hij niet van Q-branch gekregen.) En waarom zou ik niet met 21ste eeuwse gadgets kunnen leven? Geen idee wat je bedoelt.[/quote] Die oude gadgets zaten toch al op die db5 (nog uit de oudere films)? Ik zou het pas gek vinden als er allemaal snufjes van de nieuwe Q op zouden zitten, aangezien die zich hiermee niet meer zo bezighoudt Die DBS heeft er sowieso weinig mee te maken toch, die is in CR al in de prak gereden?

    als reactie op de film Skyfall

  • Heb trouwens de officiële trailer gekeken; echt griezelig, net wat ik zocht, nogmaals bedankt voor de suggestie, als je nog meer weet hoor ik het graag :+

    als reactie op de film Insidious

  • [quote=Spider-fan]De veiligste plek die men kan bedenken voor het hoofd van MI6 is een oud huis ergens in Schotland, waar ze (uiteraard) [spoiler]gedood wordt[/spoiler]omdat er te weinig bescherming is. Sowieso vindt de villain hen toch direct, dus wat had het voor nut daar heen te gaan. Ga dan op een legerbasis zitten.[/quote] 'k heb veel kritieken gelezen over de keuze voor die schuilplaats, ik zal zeggen hoe ik erover denk; volgens mij trekken ze zich terug in het oude landhuis omdat Bond verwacht daar nog allerlei wapens aan te treffen, [spoiler]het blijkt echter dat alles is verkocht aan een verzamelaar, behalve de oude tweeloop van zijn vader[/spoiler] Hierdoor wordt het onverwacht een stuk lastiger om de naderende vijandelijke aanval af te kunnen slaan. Wat de legerbasis betreft denk ik dat M als de dood is voor corrupte militairen e.d. die in dienst zijn van Silva, omdat ze alleen Bond echt kan vertrouwen ziet ze hem volgens mij als de enige die haar in veiligheid kan brengen. Zo denk ik er in ieder geval over :P Superfilm trouwens, de actie is voor een deel vervangen door een hoop spanning, bovendien is Bond geen 'typetje' meer, wat de film een onderscheidend karakter geeft (in positieve zin) t.o.v. de voorgangers. Silva vind ik een grandioze schurk, de persoonlijke wrok die hij tegen M koestert geeft de film een bijzonder uitgangspunt dat wat mij betreft aantrekkelijker is dan ooit tevoren in de Bond-reeks. Mooi vond ik ook [spoiler]hoe Silva M aan het einde van de film smeekt om hen beiden te bevrijden (vermoorden), wat echt aangeeft dat Silva met het vangen van M zijn doel bereikt heeft; dit doel had hem nog op de been gehouden, nu dat bereikt is heeft zijn leven geen richting meer[/spoiler] Craig vond ik eerst te 'hard' om een succesvolle Bond te kunnen zijn (geen 'stijve Brit' meer :P), maar ik denk dat het nieuwe karakter van Skyfall een hardere hoofdrolspeler nodig heeft en voor mij heeft hij zich met deze film echt bewezen. (9/10)

    als reactie op de film Skyfall

  • [quote=JamesBond]'The Woman In Black' T+)[/quote] Zal ik naar kijken, dankjewel T+)

    als reactie op de film Insidious

  • Ik zit erover te denken om deze op blu ray te kopen, kan iemand zeggen of deze de moeite waard is vergeleken met (de eerste) paranormal activity bijvoorbeeld, of heeft iemand nog suggesties voor hele enge horrorfilms (met een redelijke verhaallijn en het liefst uit de 21ste eeuw)?

    als reactie op de film Insidious

  • Jolie en Pitt zijn toch ook verliefd geworden bij het opnemen van deze film? Heeft zeker in hun voordeel gewerkt qua geloofwaardigheid van de acteerprestaties. Verder goede actie, veel wapens (moet je eigenlijk eens op wikipedia kijken - link werkt niet goed, dus kan je het best de url kopiëren en plakken - : http://www.imfdb.org/wiki/Mr._%26_Mrs._Smith ) en goede humor. (7,5/10)

    als reactie op de film Mr. & Mrs. Smith

  • Super film dit; animaties zijn erg overtuigend en hebben veel weg van Transformers (beiden met Steven Spielberg als 'executive producer'), het verhaal is niet geweldig, maar zeker niet cliché. Heb hem op blu-ray, wat de gevechten echt tot leven brengt, lekker veel rondvliegend metaal etc, weer eens wat anders dan bloed :+ Ouderwets boksen in een nieuw jasje (8/10)

    als reactie op de film Real Steel