Nikita Avatar

Nikita

Laatste reviews

Nikita heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Het begin was wat ingewikkeld en twijfelde of ik hem wel zou afkijken. Maar gaandeweg de film ontwikkelt zich een goed verhaal met de nodige sarcastiche komische momenten die ik nog nooit in een rechtbankdrama heb gezien. Het verhaal wordt vanuit ve......"
The Trial of the Chicago 7
"...Ondanks dat ie 5 uur duurt boeit de film zeker, gewoon beschouwen als een miniserie dan kan je hem in 2 delen kijken. Een film die typische kenmerken heeft uit de 'roerige jaren 70' met scènes die nu in de steeds meer truttig wordende maatschappij ec......"
1900
"...Bijzonder mooie film en inderdaad een zielig verhaal. ..."
Dogman
"...De film begint inderdaad best wel sterk, maar wordt op een gegeven moment domweg kinderachtig. Jammer als ze het verhaal van een andere kant hadden belicht, het hoe en waarom van hun daden, wat je pas op het eind te zien krijgt, dan had het zeker een......"
The Old Guard [Netflix]
"...De prachtige klassieke muziek was voor mij bijna een reden om de film niet af te kijken, zwaar irritant en werkend op mijn zenuwen. Maar het verhaal tussen de drie moeilijke karakters was wel intigrerend, want zus Cyril was ook geen lieverdje. Boeien......"
Phantom Thread

laatste ratings

watchlist

Nikita heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.