weszz Avatar

weszz

Laatste reviews

Ich seh ich seh(2014)

"...De film mogen zien in een besloten voorstelling en ik heb er persoonlijk wel van genoten. Was een erg...unieke vertoning en soms wat luguber maar al..."

Laatste reacties

"...Het spijt me, maar het spel is 15 jaar oud, als je hem nu nog niet gespeeld hebt of uitgespeeld heb zul je dat ook niet meer doen...Geen smoesjes gaan verzinnen als 'ja, maar misschien' dat is nu gewoon aan de order omdat je van deze spoiler af weet......."
'Star Wars: Knights of the Old Republic': Dit moet je weten
"...The Last Jedi liet vele dingen die opgebouwd waren ter niet doen in luttele seconde. En vele dingen waar men naar uit keek doen alsof ze niks waren. Nam de grap met 'the force' en liet personages overkomen als slappe aftreksels van wat ze zouden kunn......"
Nieuwe 'Star Wars'-films op andere plek in de tijdlijn
"...@Goku32 Want het succes van Captain Marvel die pas recent bekend is zorgde ervoor dat deze film in 1 week gemaakt is en dus daarom snel een trailer ging posten om ervan te profiteren? Komop zeg, beetje 'common sense' hebben is niet zo heel lastig...."
Eerste trailer 'DOOM: Annihilation'
"...Op de dag van de première kan er niet gesleuteld worden aan een film, je zit namelijk om te beginnen al met het versturen van de film, quality checks, boekingen en inladen/voorbereidingen bij de theaters kosten natuurlijk allemaal tijd. Dus een film......"
'Avengers: Endgame' helemaal afgerond!
"...Ik blijf het raar vinden dat dit überhaupt door de screening is gekomen. De naam alleen al is gebaseerd op voorgaande delen, hoe kun je dan zoiets zeggen als 'vergeet het verleden'. ..."
Mark Hamill uit teleurstelling over nieuwe 'Star Wars'-trilogie

laatste ratings

8,4
WALL·E (2008)
WALL·E (2008)
6,1
Blade II (2002)
Blade II (2002)
5,6
Alfie (2004)
Alfie (2004)

watchlist

weszz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.