MikeyMo Avatar

MikeyMo

Laatste reviews

Rocky IV(1985)

"...Deze film laat overduidelijk zien hoe MTV op kwam in de jaren 80. In deze film horen we om de 10 minuten wel een popliedje van de soundtrack en zijn..."

Cast Away(2000)

"...Mensen die zo raar opkijken dat een ster als Bruce Willis destijds opdook in het met een klein budget gemaakte Pulp Fiction: dat is toch niet zo..."

Rocky IV(1985)

"...Deze film is een prachtig tijdsdocument; de koude oorlog meets mtv. Ik heb deze film enkele weken geleden gezien en natuurlijk zal niemand het ontgaan..."

Laatste reacties

"...@Ereptile: "Ik ga de film zeker wel zien, vooral vanwege het nostalgische aspect aan deze film" Dat is nou net het hele probleem. Disney zal zich blijven focussen op het remaken van oud materiaal omdat iedereen vanuit nostalgisch oogpunt toch wel na......"
The Lion King
"...We klagen enerzijds dat Hollywood geen originele films aflevert, maar als we dan mogen kiezen welke film we het meest naar uit kijken dan zijn het allemaal bestaande properties/sequels/spin-offs/remakes/etc Slechts 1 originele film in de lijst...."
Acht topfilms die je dit jaar nog in de bioscoop moet zien!
"...Kijk op Facebook onder gesponsorde berichten van Disney. Talk van mensen die elkaar taggen om heen te gaan. Want ja, ze zijn met de tekenfilm opgegroeid en dit ziet er wel mooit uit. Nostalgia sells. Dat is ook waarom een film als Aladdin gewoon nu......"
Eerste recensies 'The Lion King' toch bijzonder wisselend
"...Chris Stuckman vond er ook maar weinig aan https://www.youtube.com/watch?v=V7zAymon84Q..."
Laaiend enthousiaste eerste reacties 'The Lion King': ongelofelijke prestatie
"...En ik dacht juist laatst dat als Netflix slim zou zijn ze samen met Warner moeten gaan samenwerken om Dinsey+ een beetje weerstand te bieden......"
WarnerMedia kondigt komst 'Netflix-killer' HBO Max officieel aan

laatste ratings

MikeyMo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MikeyMo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.