MikeyMo Avatar

MikeyMo

Laatste reviews

Rocky IV(1985)

"...Deze film laat overduidelijk zien hoe MTV op kwam in de jaren 80. In deze film horen we om de 10 minuten wel een popliedje van de soundtrack en zijn..."

Cast Away(2000)

"...Mensen die zo raar opkijken dat een ster als Bruce Willis destijds opdook in het met een klein budget gemaakte Pulp Fiction: dat is toch niet zo..."

Rocky IV(1985)

"...Deze film is een prachtig tijdsdocument; de koude oorlog meets mtv. Ik heb deze film enkele weken geleden gezien en natuurlijk zal niemand het ontgaan..."

Laatste reacties

"...Voor iedereen die dit interessant vindt: er is dit jaar een mini-serie uitgebracht met de naam The Loudest Voice. Russell Crows speelt daarin Ailes en de serie gaat in op de belangrijke jaren van Fox News, waaronder dus het hele MeToo gebeuren. Ik v......"
Trailer Bombshell: Kidman, Theron en Robbie in #MeToo-schandaal
"...Ik snap niet dat men zo'n probleem maakt van de mening van Scorsese. Dat mag die man gewoon zeggen. En ik snap de insteek wel. Er komen tegenwoordig films uit die je niet eens meer kan zien zonder 18 voorgaande films te hebben gekeken. Kun je zoiets......"
Kevin Smith: ''Martin Scorsese heeft geen emotionele binding met superheldenfilms''
"...Zakt vanzelf weg. Dark Knight heeft ooit op 1 gestaan zelfs. Transformers: The Movie (1986) heeft overigens ooit een keer op plekje 40 gestaan. Go figure..."
'Joker' staat nu in de Top 10 van de IMDb Top 250: is dat terecht?
"...De marketingafdeling van WB draait zo te zien overuren..."
Angst om geweld rond 'Joker'-film zorgt voor een vreemde première

laatste ratings

MikeyMo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MikeyMo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.