MikeyMo Avatar

MikeyMo

Laatste reviews

Rocky IV(1985)

"...Deze film laat overduidelijk zien hoe MTV op kwam in de jaren 80. In deze film horen we om de 10 minuten wel een popliedje van de soundtrack en zijn..."

Cast Away(2000)

"...Mensen die zo raar opkijken dat een ster als Bruce Willis destijds opdook in het met een klein budget gemaakte Pulp Fiction: dat is toch niet zo..."

Rocky IV(1985)

"...Deze film is een prachtig tijdsdocument; de koude oorlog meets mtv. Ik heb deze film enkele weken geleden gezien en natuurlijk zal niemand het ontgaan..."

Laatste reacties

"...Mooi hoe we eigenlijk nog helemaal niets weten..."
Teaser trailer Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'!
"...Was toch ook gewoon een totaal oninteressante kutfilm Grindewald ontsnapt. Dan volgen we een shitload aan figuren door Londen en later Parijs. Iedereen zit bij een speech van Grindewald Grindewald tovert een paar vuurdraken die parijs gaan verwoeste......"
Harde honest trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'
"...Twitter reacties :') Sowieso iemand die meerdere tweets nodig heeft om een film te prijzen klinkt mij als een sponsordealtje..."
Eerste reacties DC-film 'Shazam!'
"...Aangezien we de laatste jaren steeds meer verpreutsen, ben ik blij tenminste zij zo zelfverzekerd is en geniet van d'r seksualiteit dat ze dit soort dingen durft te droppen. Ik denk dat die Hemsworth niets heeft te klagen thuis...."
'Miley Cyrus deelt foto op Valentijnsdag voor Liam Hemsworth (NSFW)'
"...Jeetje, je kan ook overdrijven......"
'Olivia Munn twijfelt over gesprek na rel zedendelinquent'

laatste ratings

MikeyMo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MikeyMo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.