Mikw Avatar

Mikw

Laatste reviews

Aanrijding in Moscou(2008)

"...Van genoten ik was aangenaam verrast.Voor mij onbekende acteurs zetten een heel geloofwaardig verhaal neer . Film over de liefde,ouder worden relaties..."

Laatste reacties

"... was dubbel geplaatst, verwijderd...."
Freek
"...Nu ik de mij bevreemdende reacties lees, op de in mijn ogen prima recensie en de commentaren op de man Freek zelf, blijkt maar weer eens te meer dat smaak erg doet verschillen. Niet alles dat Freek maakt is altijd prima en dus goud, maar door de ban......"
Freek
"...Ik ben het helemaal niet eens met de negatieve "geëmancipeerde" (wtf?) recensie. Ik kon er juist smakelijk om lachen. Een zeer vermakelijke en best ook originele film. Eerst trouwen met de verkeerde en vlak daarna dan de juiste vinden. En je dan voor......"
The Heartbreak Kid
"...Heerlijke film misschien ook omdat ik nog herinneringen aan de originele serie heb. Tuurlijk deze is anders maar weet wel voor een deel toch de sfeer op te pakken van toen. Liedjes zijn juist mooi gedaan en Paul de Leeuw kan ik normaal niet uitstaan,......"
Ja zuster, nee zuster
"...Goede recensie, alles staat er al. Film tijd geleden een keer gezien aangenaam verrast . Zeer origineel en onderhoudend. Aanrader en een dikke 8 waard...."
De 100-jarige Man die uit het Raam Klom...

laatste ratings

6,3
Freek (2019)
Freek (2019)
7,8
Jurassic Park (1993)
Jurassic Park (1993)

watchlist

Mikw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.