Mikw Avatar

Mikw

reacties

  • Ik vind de verhaallijn van die revolver mooi in beeld gebracht. De revolver speelt eigenlijk de hoofdrol. Een 7, want de film is voor mij het herbekijken waard.

    als reactie op de film The Mexican

  • Ik ben het helemaal niet eens met de negatieve "geëmancipeerde" (wtf?) recensie. Ik kon er juist smakelijk om lachen. Een zeer vermakelijke en best ook originele film. Eerst trouwen met de verkeerde en vlak daarna dan de juiste vinden. En je dan voor te gaan doen als vrijgezel .Dat geeft natuurlijk een hoop bijbehorende problemen. Was best wel geamuseerd. Maar smaken verschillen blijkbaar. Geen film om constant dubbel van te liggen of zo, maar wel gewoon leuk om naar te kijken. Een Dikke 7

    als reactie op de film The Heartbreak Kid

  • Heerlijke film misschien ook omdat ik nog herinneringen aan de originele serie heb. Tuurlijk deze is anders maar weet wel voor een deel toch de sfeer op te pakken van toen. Liedjes zijn juist mooi gedaan en Paul de Leeuw kan ik normaal niet uitstaan, maar is hier zowaar te pruimen. Het is geen hoogstaande mega film o.i.d maar gewoon een lief lekker kneuterig sentimentele reisje, naar vroeger vertier. In mijn boek niets mis mee en leuk gedaan.

    als reactie op de film Ja zuster, nee zuster

  • Tikje absurd en lekker origineel en de zoon volkomen wereldvreemd :) 7

    als reactie op de film Blast from the Past

  • Van genoten origineel vermakelijk en geloofwaardig en soms ontroerend neer gezet

    als reactie op de film 50 First Dates

  • Vampieren film waarbij het vampier zijn maar zijdelings belangrijk is :)
    Wist niet wat ik kon verwachten en heb me er wel mee geamuseerd en nee is niet echt een flauwe parodie of meesterwerk, maar wel origineel . Verdient een wat hoger cijfer maar smaak verschilt uiteraard .

    als reactie op de film Vamps

  • Wow wat een prachtige film! Zo geloofwaardig in beeld gebracht heel goed geacteerd je vergeet gewoon dat je naar actrices zit te kijken 3 uur lang? Had van mij wel langer mogen duren het licht trieste open einde is inderdaad wel een beetje jammer maar wel goed gekozen sluit aan bij de realistische vertelvorm, of die vervolg film er ook ooit gaat komen? Ik betwijfel het maar hoeft ergens ook niet kan alleen maar afbreuk doen aan deze.

    als reactie op de film La vie d'Adèle

  • Op basis van de titel verwacht je eigenlijk echt een vrouwenfilm dat je als man denkt... ja, laat maar zitten! Maar dan mis je wel een goede film. Een mooie en originele prent, die het bekijken echt wel waard is. Ik geef hem een 8.

    als reactie op de film P.S. I Love You

  • Mooi neergezet karakter van Clint en de interactie met zijn buren vindt ik ook zeer vermakelijk. Verhaal over een man die nog normen en waarden heeft ook al is die racistisch aangelegd (geworden), en ook in deze rol weer geen enkele bullshit pikt. Oudere man in slechte gezondheid in een achteruit gegane buurt en met waardeloze familieleden. Van genoten.

    als reactie op de film Gran Torino

  • Geen slechte onderzeeboot film.Hoewel het hier niet gaat om de 'jacht' maar meer om de politieke en onderlinge persoonlijke verhoudingen. Sean Connery is gewoon goed in alles wat die doet, dus ook in deze film. Zeker de moeite van het kijken waard.

    als reactie op de film The Hunt for Red October

  • Als je 'm nog nooit gezien hebt zeker wel leuk. Klassiek gegeven wensen moet je goed formuleren. Best wel aardig en Elizabeth Hurley speelt er in mee :)

    als reactie op de film Bedazzled