GekOpFilm Avatar

GekOpFilm

Laatste reviews

GekOpFilm heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...De Lift is een leuke film en zeker het kijken waard. Zo slecht is deze film niet zoals in sommige berichten is geschreven. Er zijn naar mijn mening wel slechtere films! Leuke film voor een spannend avond en daarna met de Lift!!!! Of Toch maar niet.?..."
De lift
"...Amsterdamned is een geweldige Nederlandse film! Jaren geleden deze film al op DVD gekocht en deze film word regelmatig bekeken. Spanning ten top! Zeer zeker een aanrader!..."
Amsterdamned
"...Deze drie flodder films in een DVD box is zeker een aanrader! Heb de box een tijdje geleden al gekocht omdat Flodder 3 nog miste in mijn verzameling. Deze Flodder films blijven leuk om te kijken. Alleen jammer dat Flodder 3 dvd een irritant gezoem he......"
Flodder
"...The Wave is opzich wel een goede film geworden. Met mooie en spannende opbouw naar The Wave. Alleen jammer dat de vloedgolf zo kort in beeld is. Maar ondanks dat is het een zeer goede film om te kijken. Ook de natuur is zeer mooi. Zeker een aanrader!..."
The Wave
"...Virus vind ik een zeer goede film met veel spanning en de nodige horror. Super Film! Dat lage cijfer op imdb slaat nergens op de film is zeker een 8 waard. Maar dat is ieder haar/zijn eigen oordeel. Wij hebben deze film een hele tijd geleden al op DV......"
Virus

laatste ratings

6,2
De lift (1983)
De lift (1983)
6,4
Amsterdamned (1988)
Amsterdamned (1988)
6,6
Flodder (1986)
Flodder (1986)
6,5
The Wave (2015)
The Wave (2015)
6,9
Predator (1987)
Predator (1987)

watchlist

GekOpFilm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.