GekOpFilm Avatar

GekOpFilm

reacties

  • De Lift is een leuke film en zeker het kijken waard. Zo slecht is deze film niet zoals in sommige berichten is geschreven. Er zijn naar mijn mening wel slechtere films! Leuke film voor een spannend avond en daarna met de Lift!!!! Of Toch maar niet.?

    als reactie op de film De lift

  • Amsterdamned is een geweldige Nederlandse film! Jaren geleden deze film al op DVD gekocht en deze film word regelmatig bekeken. Spanning ten top! Zeer zeker een aanrader!

    als reactie op de film Amsterdamned

  • Deze drie flodder films in een DVD box is zeker een aanrader! Heb de box een tijdje geleden al gekocht omdat Flodder 3 nog miste in mijn verzameling. Deze Flodder films blijven leuk om te kijken. Alleen jammer dat Flodder 3 dvd een irritant gezoem heeft dat het kijken er niet beter op maakt.Maar dat maakt de film er niet slechter op. Weet iemand ook of de BluRay van deze Flodder Trilogy dit probleem ook heeft? Alvast Bedankt!

    als reactie op de film Flodder

  • The Wave is opzich wel een goede film geworden. Met mooie en spannende opbouw naar The Wave. Alleen jammer dat de vloedgolf zo kort in beeld is. Maar ondanks dat is het een zeer goede film om te kijken. Ook de natuur is zeer mooi. Zeker een aanrader!

    als reactie op de film The Wave

  • Virus vind ik een zeer goede film met veel spanning en de nodige horror. Super Film! Dat lage cijfer op imdb slaat nergens op de film is zeker een 8 waard. Maar dat is ieder haar/zijn eigen oordeel. Wij hebben deze film een hele tijd geleden al op DVD gekocht en kijken de film regelmatig.

    als reactie op de film Virus

  • Deze film jaren geleden op DVD aangeschaft en Jaws blijft een zeer goede film. Ook Jaws 2 en Jaws 3-D zijn zeer goede films.Ook deze DVD`s jaren geleden aangeschaft. Alleen jaws 4 The revenge is onnodig en de slechste van allemaal.

    als reactie op de film Jaws

  • The hills have eyes is net zoals wrong turn een smerige/ ranzige film en toch is deze film in dit gerne een top film. The hills have eyes 2 is een goed vervolg.

    als reactie op de film The Hills Have Eyes

  • Napoleon Dynamite is een leuke film met een vreemd soort humor. Zeker waard om te kijken.

    als reactie op de film Napoleon Dynamite

  • The Jewel of The Nile vind ik best een leuke film met humor en actie. Na het zien van deze film heb ik de film op DVD aangeschaft en tevens Romancing the Stone ook op DVD aangeschaft. Maar die film vond ik niet zo goed en saai. Meestal is deel 1 beter dan deel 2 maar dat is niet het geval bij deze films. The Jewel of the nile vind ik vele malen beter dan Romancing the stone.

    als reactie op de film The Jewel of the Nile

  • Deze film lijkt mij best leuk.Ik hou van dieren (in de goede zin) en dit soort films met dieren en mensen spreekt mij erg aan.Ik ga deze DVD of Blu-Ray zeker kopen.

    als reactie op de film Oddball