Mark007 Avatar

Mark007

reacties

  • Één van de betere bondfilms. Bij mij staat hij op 6 van alle bond films. Van Roger Moore vind ik The Spy Who Loved Me de beste. Die staat dan ook op 3 van alle films over Bond.

    als reactie op de film For Your Eyes Only

  • Wat mij trouwens opvalt is dat ze steeds proberen te verbergen dat Indy (Ford) oud en grijs is. Hij heeft ook vaker zijn hoed op dan in andere delen. Ik vond de film niet goed maar ook niet verschrikkelijk. Die koelkast vond en vind ik nergens op slaan. Ik soorde me af en toe ook dat Indy zo oud is en dat er qua tijd maar 20 jaar later afspeelt terwijl de eerste drie delen toch 30 jaar eerder zijn gemaakt. Ik had ook het gevoel dat Spielberg zich gedwongen voelde om nog een Indy film te maken. Voorspelling deel 5: Indy gaat met pensioen en zijn zoon wordt leraar en archeoloog. 6.3 afgerond 6.0.

    als reactie op de film Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

  • Ik snap helemaal niet waarom het na Batman Returns kinderlijker moest. Als ik eerlijk ben vond ik het al kinderlijk genoeg. Natuurlijk is Returns niet voor kleine kinderen bedoeld, maar Batman is van iedereen en met een kindvriendelijker versie maak je 3/4 van de Batman fans ontevreden. Laat die kleine kinderen dan geen Batman kijken of kijk naar de tv-serie van West. Dan over deze film. Het beste aan deze film vind ik nog Chris O Donnel als Robin dat samen met Batman (Kilmer) de film nog redt van de afgrond. Ik vind Tommy Lee Jones als Two-Face te weinig emotie toonde en te over the top was. Jim Carrey als The Riddler is naar mijn mening niks minder dan Joker 2.0. Verder zag Gotham er wel mooi uit dus alles bij elkaar kom ik op een 5.0 uit. Jammer dat Burton en Keaton niet terugkwamen voor dit deel.

    als reactie op de film Batman Forever

  • De beoordeling van FT op Wonder Woman vind ik wel overdreven laag. Vind het minimaal een 8.0 waard.

    als reactie op de film Wonder Woman

  • Nu is de beoordeling eindelijk een 8.0 en gem. een 7.6

    als reactie op de film Wonder Woman

  • Goede Bond-film! Sean Connery speelt 007 geweldig en Joseph Wiseman als Dr. No deed het ook prima. 7.0/10

    als reactie op de film Dr. No