Effie Avatar

Effie

Laatste reviews

Effie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"..."Zonder afleiding van je telefoon"... Serieus, het staat er echt... Hoe sneu wil je het hebben...? Waarom zou je je laten afleiden door je telefoon als je dat niet wilt? Dat is een KEUZE, niemand verplicht je daar toe: je kunt het kreng uitzetten of......"
I'm Thinking of Ending Things [Netflix]
"...En maar klagen dat ze te weinig geld hebben en het zo slecht gaat met het land... Moet je eens uitrekenen hoeveel je op jaarbasis uitgeeft aan al deze services + je internet abonnement en je zogenaamd onmisbare telefoon. Je moet het natuurlijk allema......"
POLL: Kun jij nu kijken naar Netflix, Amazon en Disney+?
"...[quote=Sunspot]Gaat hier om James Bond, is een man, Brits, blank.[/quote] Je fantasie is niet bijzonder levendig. Hoe jij van films kunt genieten is me een raadsel. Of kijk je wellicht alleen documentaires en reality?..."
Een nieuwe James Bond-kandidaat is opgestaan en fans zien het wel zitten
"...Niet om het een of ander maar de interactie tussen de tekenfilmfiguren en de acteurs was in Roger Rabbit echt vele malen beter dan in Space Jam, en dat terwijl die 8 jaar (!) eerder werd gemaakt. Zeker nu die animatietechnieken met computers zo ver o......"
Eerste blik op Bugs Bunny en Multiverse(?) in 'Space Jam 2'
"...Pff ik vond Sanctuary (afl 4 van het eerste seizoen) pas waardeloos. Wat een kleuterverhaaltje. Nu je het zegt, die hele Mandalorian stelt eigenlijk niet zo veel voor......"
'Star Wars'-fans willen dat Disney het roer helemaal omgooit

laatste ratings

watchlist

Effie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.