Effie Avatar

Effie

Laatste reviews

Effie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Heb het idee dat Jackman eindelijk zijn skills als acteur kwijt kan. Als actie actie/superheld heeft hij zich bewezen; nu dit soort rollen; helemaal goed!..."
Hugh Jackman als gehaaide oplichter in eerste trailer 'Bad Education'
"...[url=https://www.imdb.com/title/tt6543652/]Cold War[/url] kreeg destijds ook veel lof van de pers, maar het publiek kon 'm geloof ik niet zo waarderen. Ik zelf begreep niet waarom het in zwart-wit moest. Er zaten hele fleurige dansscènes in die het v......"
Veel lof voor 'The Lighthouse': 5 andere zwart-wit toppers van de laatste 10 jaar
"...Indiana Jones moet gewoon tegen de nazi's, daarom waren Raiders en Crusade de beste films. Zou je nou Indiana Jones weer tegen de nazi's laten vechten, dan klopt het niet meer met zijn leeftijd dus die pret zit er niet meer in. Maar goed da's slechts......"
Harrison Ford: "Indiana Jones 5 moet Marvel-formule volgen"
"...Die Peantus-film, daar snappen kinderen geen zak van. Op een gegeven moment pakt Charlie Brown een telefoon op om te bellen, maar kinderen weten echt niet wat dat is. Hoewel ik doorgaans de pest heb aan remakes, vooral in 3d, vond ik zelf de film mee......"
3 kneitergoede films waarvan je niet wist dat ze op Disney+ staan
"...Het kon gewoon niet nóg slechter worden dan TLJ, en dat werd het ook niet, gelukkig, dus daarmee was het geen tegenvaller, zeg maar... Een topper is dan weer het andere uiterste......"
Nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker' geeft vele geheimen prijs

laatste ratings

watchlist

Effie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.