Effie Avatar

Effie

Laatste reviews

Effie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@Blockbustert: Hahaha en dan gaat-ie zelf naar 'Into the Woods' kijken. Doe het niet, zeg ik u! Overigens lijkt me Jango Unchained op RTL7 ook geen pretje, met alle reclame-onderbrekingen. Hoe laat is die afgelopen? 11 januari?..."
TV-tips week 52: Avengers: Age of Ultron, Django Unchained & meer
"...Zo zeg dat was even slikken. Auw! Ik had er zo naar uitgekeken, maar liefst 4 sterren op Filmtotaal! En dan krijg je deze koeievlaai voorgeschoteld... Ik heb er geen woorden voor. Heb de film 15 december gezien en ben nu pas weer een beetje bijgekome......"
Star Wars: The Last Jedi
"...Gelukkig mag iedereen een mening hebben in dit land! Leuk om alle lijstjes, ook in de reacties, met elkaar te vergelijken. Ik vond zelf Paterson heel goed. Maar mijn nummer 1 van dit jaar is ook Blade Runnert...."
De Beste Film van het Jaar 2017
"...@Robin80 haha da's wel grappig dat je dat zegt want in De Volkskrant is Mother! tot de beste film van 2017 benoemd, en ook in de lijst die tot stand is gekomen door de lezers stond de film op de 13e plek. Van de crap-lijst hierboven heb ik alleen Gh......"
POLL: Slechtste film van 2017!
"...Een reptiel met haren, dat moet ik meemaken! Misschien is deze draak stiekem een nieuwe dinosaurus-creatie van Bryce Dallas Howard (spoilers voor Jurassic World 2!!!). Maar eerlijk is eerlijk, er gebeurt bar weinig in deze film, maar die vibe van hi......"
Pete's Dragon

laatste ratings

Effie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Effie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.