Effie Avatar

Effie

Laatste reviews

Effie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als je 'afzichtelijke kutfilm' opzoekt in de encyclopedie, dan kom je uit bij Fallen Kingdom......"
'Jurassic World: Dominion' brengt een grootschalig, episch en wereldwijd verhaal
"...[quote=chefry1983]Deel 3 vond ik de beste van de drie [i]{prequels}[/i].[/quote]He wat grappig, ik ook. Daar zit toch echt een duidelijk verschil tussen de zak tenenkrommende ellende die de Phantom Menace ons voorschotelde, en wat daarna kwam. Volgen......"
'Star Wars'-prequels nu bejubeld door 'The Last Jedi'-regisseur
"...[quote=Judge][..]Dit is de eerste film in jaren waar ik me echt kapot geërgerd heb en zat te wachten tot hij voorbij was.[..][/quote] Ik denk dat je in de war bent met Fallen Kingdom. Of misschien The Goldfinch...."
Keiharde kritiek op Marvel Studios en 'Black Panther'
"...@TearsinRain: Dat is bijzonder. Hoe is dat gekomen? Waarschijnlijk door gebrek aan beter? Ik bedoel, als je The Last Jedi gaat kijken wordt The Phantom Menace bijna ook een masterpiece (alhoewel...). Fallen Kingdom is beslist de vervelendste en meest......"
Vergeten schurk 'Jurassic Park' terug in 'Jurassic World: Dominion'
"...Van mij kan die hele MCU me gestolen worden, maar zelfs ik ben er niet aan ontkomen om een aantal films te kijken. Hoewel ze allemaal tegenvielen (je moet hier ook niet naar kijken als je al die superhelden maar debielen vindt) waren Ant-Man en Homec......"
Alle MCU-films gerangschikt: met opvallende beste en slechtste film

laatste ratings

watchlist

Effie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.