Enriquillo Avatar

Enriquillo

Laatste reviews

O Brother, Where Art Thou?(2000)

"...Geweldige film. Nu kan ik wel kwaad worden omdat de vorige twee posters hem niet leuk vonden, of zelfs gaan beweren dat zij geen humor hebben en ik..."

Fever Lake(1996)

"...Ach, nederlands is gewoon een vreemde taal, bijna alles wordt anders geschreven dan uitgesproken. Probeer jij eens een zinnetje in het berbers te..."

Amores perros(2000)

"...Fantastische film, werd destijds omschreven als de Mexicaanse Pulp Fiction. Pulp Fiction is echter iets makkelijker en lichtvoetiger ;) Deze film..."

Laatste reacties

"...Uhm, play.com misschien? 25,99 per seizoen. Ik heb seizoen 1 daar gekocht, gratis levering ook nog!..."
Futurama: The Movie
"...Erg goeie film , mooie openingsscene [spoiler]met dat landschap dat in een billboard in een achterstandswijk veranderd[/spoiler] Vrij 'violent' maar niet op een hollycrap manier. De film verdient voor de verandering zijn IMDB rating eens een keer......"
Once Were Warriors
"...Uit het AD van ongeveer een jaar geleden: "Uit de meest recente cijfers van het ministerie van Justitie blijkt dat jeugdige Marokkanen in 2000 waren oververtegenwoordigd in gevangenissen. In de leeftijdscategorie 15 tot 24 jaar zijn omgerekend pe......"
Theo van Gogh vermoord
"...[quote=Morgoth]Niet alles wat die figuren zeggen is grappig bedoelt, ik zie niet in hoe je een uitspraak als "If you don't know what you're talking about, there's no shame in not voting" kunt zien als grap. Dit is niet grappig en niet omdat het een n......"
Penn schrijft brief aan Team America
"...Hij snapt gewoon de humor van die boys niet. Zij nemen gewoon de ignorance van hun landgenoten in de zeik. Beetje jammer dat Penn, die ik zeker respecteer als acteur en vooral regisseur, dit niet doorheeft. En wees nou eerlijk, ook hier in Neder......"
Penn schrijft brief aan Team America

laatste ratings

Enriquillo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Enriquillo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.