FuzzyWuzzy Avatar

FuzzyWuzzy

reacties

  • Ik vond Vinnie geweldig in deze film. Niet echt bijzondere verhaal maar wel leuke humor, leuke characters, vooral The Monk is geweldig. Gevangenen gaan tegen de bewakers voetballen. En je raad het al, er vallen flinke klappen aan de kant van de bewakers.

    als reactie op de film Mean Machine

  • Hou wel van dit soort zoetsappige films. Heb er ook enorm van genoten.

    als reactie op de film Serendipity

  • [quote=hermit elephant]Voor wie toch nog een beetje nuance zoekt is het misschien goed om te weten dat skinhead en racist/fascist geen termen zijn die je zomaar door elkaar zou moeten gebruiken. Ik ben zelf jaren skinhead geweest, compleet met Doc's en bretels, maar ik heb een uitgesproken afkeer van alles wat riekt naar racisme en andere vormen van discriminatie. Helaas zijn er altijd, in het 'linkse' en in het 'rechtse' kamp, genoeg mensen die alleen maar op het uiterlijk af gaan en iemand daarop veroordelen en in een hokje stoppen. Deze [url=http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=119657] [u]link[/u][/url] biedt overigens een aardige samenvatting van het skinhead-fenomeen.[/quote] Zo wordt het merk Lonsdale ook meteen gelinkt naar rascisten wat ten onrecht is. Lonsdale is gewoon een bokskleding merk. Dat de rascistische jongere alleen die merk dragen waardoor mensen denken dat iedereen die Lonsdale draagt meteen rascistisch is, is diep triest... Snap ook niet echt waarom ze dat merk hebben gekozen. Lonsdale werd namelijk ook gedragen door Cassius Clay ook wel bekend als Mohammed Ali. (Echte skinheads zijn niet rascistisch)

    als reactie op de film American History X

  • [quote=T ft. D]Ik vind het eerlijk gezegt een betere versie van 'Big'. Big vond ik veel te onnozel. Alsof een 12 (of was het nou 13) jarige niet weet wat seks is, onnozel. Daar heeft deze film geen last van. Het is een leuke film, maar het is the kind of movie die je je haast niet meer kan herrineren naar een paar weken. Leuke film, maar niet meer dan dat.[/quote] Weten wat sex is en ermee kunnen omgaan zijn toch wel 2 hele verschillende dingen.

    als reactie op de film 13 Going on 30

  • [quote=Moviemagic]Is het niet meer een "Been there, Done that" film? Of is hij vernieuwend in een bepaalde manier. Ik heb hem nog niet gezien.[/quote] Als je BIG leuk vond, zal je deze ook wel leuk vinden. Maar veel vernieuwend als BIG was het uiteindelijk niet imho.

    als reactie op de film 13 Going on 30

  • BIG in een modern jasje.

    als reactie op de film 13 Going on 30

  • Hopelijk gaat BBC hezelfde doen wat Veronica, toen de tijd nog V8, jaren geleden deed. Elke vrijdag oude Martial Arts films laten zien. :W Hopelijk komt The Master ook nog eens langs, zie je Jet Li toen hij nog jong was. Alleen jammer dat het waarschijnlijk Engels gesproken zal zijn. Wel een goeie film. Volgende week deel II??

    als reactie op de film The Legend

  • [quote=Rooster]Wat ik heb gedaan is alle even letter weglaten behalve de priemgetallen en de getalen die geen natuurlijk getal als uitkomst hebben wanneer je ze door wortel(2) deelt. Toen de overgebleven getallen vermenigvuldig door de faculteit van ieder getal en gedeel door het totale produkt -1. Vervolgen een fourier analyse losgelaten op de overgebleven getallen reeks die die vervolgen weer vertaalt naar de letters. De uitkomst zou je ontluisterend kunnen noemen.. Ik snapte er nog steeds niks van...[/quote] Tja, ik zie wel waarom. Je hebt duidelijk een rekenfout gemaakt. Je moest kwadrateren ipv. wortel trekken :Y

    als reactie op de film Office Space

  • Moet ik nog steeds zien, helaas ben ik deze dag dan op vakantie, wat ook erg leuk is :) Dan maar een keer huren ofzo.

    als reactie op de film Citizen X

  • Best wel zware film. Als je wilt dat je kinderen later geen drugs wilt doen, laat ze dan deze film zien... Was gelijk down na deze film.

    als reactie op de film Requiem for a Dream

  • [quote=BlauweBanaan]Lijkt me dat deze film op donderdag de 12e uitgezonden zou worden. Gaan ze hem op maandag de 21e draaien... Dat kan alleen maar het werk zijn van een zouteloze programmadirecteur. :|[/quote] Dus elke Friday The 13th moet ook op die datum worden uitgezonden? Zijn er wel een behoorlijke reeks van. Het is gewoon een titel van de film. Verder zie ik niet echt het belang van dat ze dan per see op die datum de film gaan uitzenden.

    als reactie op de film Thursday the 12th

  • Dacht dat MTV alleen op zondag films ging uitzenden :? En waarom dan nog een keer Clerks... Straks gaan ze elke dag Clerks uitzenden :X

    als reactie op de film Clerks.

  • Oeh!!! eindelijk weer eens op tv. :W

    als reactie op de film See No Evil, Hear No Evil

  • [quote=WoUtoMatiC]Filmosofisch onzin! Als Jet Li die stap niet had gemaakt had niemand hem hier nu gekend.[/quote] Vele kende Jackie al voordat hij naar Hollywood overstapte, hoewel dat in mindere mate geld voor Jet Li kende toch de meeste Martial Arts liefhebbers hem. Na de overstap hebben beide alleen maar slechte films gemaakt. (Op enkele flims na zoals Hero)

    als reactie op de film Kiss of the Dragon

  • Jet Li had de overstap naar Hollywood niet moeten doen net zoals vele andere Chineese acteurs voor hem...

    als reactie op de film Kiss of the Dragon

  • Typisch zo'n stoner film. Hou wel van dit soort droge humor

    als reactie op de film Dude, Where's My Car?

  • Voor het geval jullie het niet weten. Bioscoop releases tellen niet in de vliegtuig daarom heet het ook bioscoop releases... Zo heb ik City of Angels en As Good As It Gets gezien lang voordat ze hier in Nederland uit waren..

    als reactie op de film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

  • [quote=Gooch]zou het niet handig zijn om er voor te zorgen dat er niet kan worden gestemt op een film die officieel nog niet uit is? zo houdt je de fanboys tenminste even rustig.[/quote] Zou onhandig zijn voor de mensen die hem wel al gezien hebben voor de release date. (In Amerika gezien, gedownload o.i.d.)

    als reactie op de film The Day After Tomorrow

  • [quote=MisterS]Echt leuke reacties van iedereen. NOT ! Hoe weet ik nu of het een leuke film is ? De helft zegt dat het leuk is. De andere helft vindt het een domme film. Dat hoef ik niet te weten... Waarom is dit zo'n grappige film ? Zal ik 'm kijken of niet ? :Y :N :?[/quote] Als je de serie leuk vond, dan zalje de film ook leuk vinden.

    als reactie op de film Flodder 3

  • Heerlijke film met een leuke rol van Keaton. Kopieen van kopieen hebben altijd een slechtere kwaliteit ;)

    als reactie op de film Multiplicity

  • Hier speelt Joan Cusack toch wel een totaal andere rol dan in School of Rock.

    als reactie op de film Addams Family Values

  • Gebaseerd op een waargebeurd verhaal

    als reactie op de film La Bamba

  • Enige reden waarom ik respect voor Steven Seagal moet hebben is omdat hij tegen de Mafia heeft getuigd. Verder is het een leugenaar. Meer details kun je hier lezen: [url=http://www.crimelibrary.com/criminal_mind/scams/steven_seagal/index.html?sect=27]"Bad" Ass Seagal[/url]}:

    als reactie op de film Under Siege 2: Dark Territory

  • Waarom zenden ze die films niet op een chronologische volgorde uit :? Van deel 1 gelijk naar 3 ipv dat ze deel 2 nog ff tussen die 2 uitzenden :|

    als reactie op de film Jurassic Park III

  • [quote=Tycoon]Geweldig boek :W Kijk dagelijks nog tegen de kaft aan[/quote] Staat ook op je FTP server 8-)

    als reactie op de film The Art of War

  • Zo ongeloofwaardige dingen in deze film... (handboeien los schieten van een afstand met een shotgun) Een beetje over the top. Wel jammer, ze hadden er iets leuks van kunnen maken.

    als reactie op de film Torque

  • [quote=Tycoon]Ik blader net IMDB door en die Ron Jeremy heeft in best veel films gespeeld, alleen z'n allereerste film valt een beetje buiten het rijtje...[/quote] Je ziet hem ook heel ff in Boondock Saints tijdens de peepshow scene volgens mij.

    als reactie op de film Orgazmo

  • [quote=mindtrickz]die met dat gele trainingspak is het veste kwa vechtscenes vind ik Game Of Death geloof ik alleen word altijd zo in geknipt :?[/quote] Dat kwam omdat ze die film hebben afgemaakt nadat Bruce Lee was overleden en daarvoor had die film steeds uitstel gekregen omdat andere projecten voorrang kregen. Voor Game of Death heeft Bruce Lee alleen de vechtscenes in de toren gefilmd met z'n beruchte gele motorpak. Voor de rest van de film werd een look a like gebruikt met een grote zonnebril.

    als reactie op de film Meng long guo jiang

  • [quote=Marty Feldman]:| Ongelooflijk dat mensen met op z'n minst toch wel gebroken ruggen, armen en benen toch steeds weer op staan om weer verder te gaan !:X ga deze overslaan.[/quote] HK Stuntmannen zijn een ras apart. Kijk Police Story van Jackie Chan maar als voorbeeld. De stunts die daar worden vertoont zijn niet te vergelijken met die van Hollywood waarbij je om de kleinste stunt al een profesional moet inhuren.

    als reactie op de film Meng long guo jiang

  • [quote=Bolo]Oh ik zie het al, ik had ironie-tags moeten toevoegen.[/quote] Met text alleen is het lastig om een ironische opmerking te maken ja B-)

    als reactie op de film Wo hu cang long

  • 1 van de betere Schwarzenegger

    als reactie op de film True Lies

  • Oh en niet iedereen heeft zo'n goeie opleiding gehad zoals wij

    als reactie op de film Wo hu cang long

  • [quote=Bolo]Precies! Waarom spreken die lui niet gewoon Engels, net als iedereen? :([/quote] Misschien omdat 1/4 van de wereld bevolking Chinees is en dus is Manderijns automatisch een wereldtaal

    als reactie op de film Wo hu cang long

  • Na In The Cut half te hebben gezien (zaal uitgelopen halverwege) kan ik nooit meer met de zelfde ogen naar Meg Ryan kijken :r

    als reactie op de film Sleepless in Seattle

  • [quote=jazzie]godfather2 niet te vergeten, leathal weapon2 zijn ook toppers hoor[/quote] Back To The Future... Indiana Jones... LoTR

    als reactie op de film Crocodile Dundee in Los Angeles