Devil_N Avatar

Devil_N

Laatste reviews

Die Hard with a Vengeance(1995)

"...Even opsommen: - Briljante opening. - Zowaar een sequel die een ander concept durft te gebruiken dan z'n voorgangers. - Voor een actiefilm een..."

From Dusk Till Dawn(1996)

"...Dit is ook niet echt een Tarantino film. Geschreven door QT, geregisseerd door Robert Rodriguez. Ik heb begrepen dat QT deze film heeft geschreven..."

Legion of Fire: Killer Ants!(1998)

"...Dit is zonder twijfel de meest beroerde film die ik ooit gezien heb. Het script slaat totaal nergens op en rammelt aan alle kanten, het acteerwerk..."

Laatste reacties

"...Een mazzeltje dankzij de coronacrisis dus...."
Waarom de Snyder Cut van 'Justice League' (met Darkseid) er dan toch komt
"...@Pronk47 Ik weet welk shot je bedoelt, maar was dat niet Denis Lawson aka Wedge Antilles? Hij zit in de film in ieder geval, maar afgezien van dat ene shot heb ik hem verder niet prominent gezien...."
Mark Hamill heeft opvallende rol in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Laat ze eerst maar eens True Lies op Blu-ray uitbrengen! Dat is nog altijd een gapend gat in mijn HD film collectie...."
Schwarzenegger ziet 'True Lies 2' en 'Last Action Hero 2' wel zitten
"...Eerlijk gezegd ben ik best tevreden dat de film gewoon "okee" is. Een film met dezelfde impact als Terminator 2 kon je simpelweg niet verwachten, maar "beter dan de vorige drie" is waar ik in ieder geval op hoopte. Deze ga ik nu met een goed gevoel i......"
Terminator: Dark Fate
"..."spot de karakteracteur en je weet wie de slechterik is" Ik bedoel... ik heb de film niet gezien en ook geen enkele samenvatting er van gelezen, maar ik hoef alleen maar de namen van Danny Huston en Nick Nolte te zien om te weten dat zij de bad guys......"
Angel Has Fallen

laatste ratings

Devil_N heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Devil_N heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.