mpol Avatar

mpol

Laatste reviews

BlackJack(2003)

"...Ik heb hem gisteren opgenomen, en vanavond gekeken. Is wel een echte film voor een rustige zondagavond. Doet aan als een Engelse detective, maar dan..."

Three Days of the Condor(1975)

"...Een film uit 1975 is toch wel echt meer dan een generatie geleden, 31 jaar. Moet zeggen dat hij zeker acceptabel is om nu nog te zien. Vond er een..."

Ging chaat goo si(1985)

"...Helemaal geen reacties? Dan wil ik wel reageren. Heb vanavond gekeken en was een erg leuke film om te zien. Ben absoluut geen genreliefhebber, maar..."

Land and Freedom(1995)

"...Ik vond het een mooie film, die een deel van de geschiedenis weergeeft die altijd erg onderbelicht is geweest. Het is bijv. nog maar sinds kort dat er..."

eXistenZ(1999)

"...Ik vond de film niet zo overtuigend neergezet als de Matrix. Het acteren vond ik wat minder overtuigend, en ook bekroop me niet echt een..."

Laatste reacties

"...Vond het ook een mooie film. Is zeker de moeite waard om te kijken...."
The Graduate
"...Ik moet zeggen dat ik het een erg indrukwekkende film vind. Karakters vond ik erg mooi uitgespeeld. Ook het Happy End kwam op mij wel integer over. Halverwege begon ik wel wat moeite te krijgen met alle drama, maar de film bleef wel interessant genoe......"
Secrets & Lies
"...Heb deze film gezien in het Hedon (Zwolle). Oef, wat een zware film. Zit echt geen greintje vrolijkheid in. Wel erg goed in het neerzetten van een sfeer, maar gaat mij er net te ver in. Indrukwekkend, maar leuk is anders...."
House of Sand and Fog
"...Ben ik gek of is hij helemaal niet uitgezonden? Ik heb de juiste tijd van Net5 opgenomen, maar zie allen allerlei series, geen film. Nou ja, jammer. Volgende keer beter...."
Mississippi Burning
"...Een tijd geleden dat ik deze film heb gezien, maar kon hem wel waarderen. Erg realistisch neergezet allemaal...."
Sweet Sixteen

laatste ratings

mpol heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mpol heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.