asoka Avatar

asoka

reacties

  • Geweldig dat begin met de stem van Galadriel. De letters die tevoorschijn komen en dan die geweldige muziek. Jammer dat de special effects inmiddels al weer wat gedateerd zijn. Gelukkig heeft de KRO er dit jaar voor gekozen om de film in breedbeeld uit te zenden.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

  • Een 18-jarige Hillary Swank die enorm slecht staat te acteren, geweldig :)

    als reactie op de film Buffy the Vampire Slayer

  • [quote=T2]Deze film is het kijken niet waard. Echt een slechte, saaie, zwart-trieste film. He-le-maal niet in de stijl van de vrolijke Sandler. Deprimerend en een tegenvaller.[/quote] Klinkt goed. Ik denk dat ik deze film binnenkort maar eens ga huren.

    als reactie op de film Punch-Drunk Love

  • Pan + Scan :( Jammer, ik kijk deze film wel een andere keer.

    als reactie op de film The Straight Story

  • Waarom is dit gedrocht "tvfilm van de dag" terwijl "The sound of music" ook op tv was vandaag?

    als reactie op de film The Matrix Reloaded

  • Het probleem met deze film is dat het script van het begin tot het eind van de film ongeloofwaardig is. Als het script slecht is valt er weinig meer te redden. Ook niet voor goede acteurs als Johnny Depp en Christopher Walken.

    als reactie op de film Nick of Time

  • [quote=Filmfreak Leo]Mooi dat de bbc hem uitzend, zonder ondertiteling in beeld kan je dan genieten van de mooie shots.[/quote] Van die mooie shots blijft weinig over omdat de BBC het nodig vindt om de zijkanten van het beeld weg te knippen. (Pan+Scan) Edit: een mooi voorbeeld: http://69.64.49.238/~sjokki/tmp/pan+scan.png :N

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • [quote=Bullpit]Vind ik ook niet echt passend, meer sociaal drama ofzoiets. Gewoon geweldige film , best heftig einde , en de muziek is natuurlijk helemaal top , zo depressief :)[/quote] Ik vond het eigenlijk meer komedie. Ik heb de halve film echt in een deuk gelegen, vooral op het einde. Geweldig hoe de spot wordt gedreven met vooroordelen over drugsgebruikers.

    als reactie op de film Requiem for a Dream

  • [quote=mickvh]Maar er staat dat de film 180 minuten duurt[/quote] Daar moet je niet te veel op letten, die tijden zijn met een scriptje van IMDB afgehaald. Er boven staat dat de film duurt van 20:30 tot 00.40, dus dat is 224 min plus nog wat tijd voor reclame.

    als reactie op de film Dances with Wolves

  • BBC.. dus de film zal wel weer nagesynchroniseerd zijn. En uiteraard pan+scan.

    als reactie op de film Jing wu ying xiong

  • Standaard goed vs kwaad verhaaltje. Geen enkele diepte in de personages. De enige reden dat ik nog een uur heb gekeken was de muziek.

    als reactie op de film The Crow

  • [quote=Serkan]wat mij altijd zo irriteert aan dit soort films is dat het op een gegeven moment altijd bergafwaarts gaat (ook bij Scarface, Blow, Donny Brasco etc.).[/quote] Precies. Eerste helft van de film is alles leuk, tweede helft van de film alleen nog maar droeve ellende. Mijn oplossing is dat ik gangsterfilms gewoon op de helft uitzet. Goodfellas heb ik vandaag gekeken totdat iemand Joe Pesci in een bar begon te beledigen. Toen zag ik de bui alweer hangen en heb ik de film uitgezet.

    als reactie op de film Goodfellas

  • Ik vond De Niro een beetje lachwekkend in deze film. Marlon Brando die iemand van 50 jaar speelt met een stem alsof hij 30 jaar zwaar aan de drank is geweest kan wel. Maar Robert de Niro die iemand speelt van 25 jaar met een stem alsof hij 30 jaar zwaar aan de drank is geweest slaat natuurlijk helemaal nergens op.

    als reactie op de film The Godfather: Part II