asoka Avatar

asoka

Laatste reviews

The Passion of the Christ(2004)

"...Afgaande op alle ophef die over deze film is geweest had ik er meer/beter van verwacht. Uiteindelijk blijkt het een best wel kinderlijke interpretatie..."

Patch Adams(1998)

"...Ik heb meerdere malen braakneigingen gekregen tijdens het kijken van deze film. Op de momenten dat de ideologie van Patch Adams behandeld wordt is de..."

Zuotian(2001)

"...Deze film gaat over de acteur Hongshen die verslaafd raakt aan drugs. De film begint als hij al vier jaar drugs gebruikt en plotseling zijn ouders bij..."

Laatste reacties

"...[quote=Visualcatch]Gefeliciteerd. Had graag een screen gezien van de allereerste website :D[/quote] [url=http://web.archive.org/web/*/http://www.filmsoptv.com]http://web.archive.org/web/*/http://www.filmsoptv.com[/url] Er missen wat plaatjes, maa......"
10 jaar FilmTotaal!
"...[quote=Stok]Je vergist je met Moore denk ik... Heston was vooral het slachtoffer in die film.[/quote] Nee, het slachtoffer was Kayla Rolland...."
Charlton Heston overleden
"...[quote=Ice]En voordat een van de twee gewonnen heeft en de spelers standaard zijn geworden zal misschien nog wel een jaar of twee duren. Dus ik wacht rustig af en blijf lekker gewone dvdtjes kopen.[/quote] Als jij tevreden bent met de kwaliteit......"
Kiest ook Paramount voor Blu-ray?
"...Misschien heb ik het zelf helemaal mis. Maar uit wat ik tot nu toe over de film gelezen heb is het niet Portman die een reis gaat maken om de ware liefde te vinden maar Norah Jones. Portman heeft slechts een bijrol...."
Blik op Portman in Blueberry Nights
"...[quote=lulligvoorje]Mark Weber van de Institute for historical review geeft [url=http://video.google.com/videoplay?docid=-5352196617069938952]hier een uitstekende goed onderbouwde presentatie[/url] over de Zionistische exploitatie van de holocaust.[/......"
Joodse raad veroordeelt Hitler-film

laatste ratings

watchlist

asoka heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.