Wizzing Avatar

Wizzing

Laatste reviews

Bloodsport: The Dark Kumite(1999)

"...Ben eigenlijk wel benieuwd naar deze film. Vind films uit het martial arts genre altijd mooi om te zien ookal moet je deze natuurlijk niet kijken voor..."

Pearl Harbor(2001)

"...Ach aardige film. Dat gezeik van de mensen over pro amerikaanse films altijd ben ik nu ook wel eens zat. Laat ze lekker.. ik vindt dat altijd wel mooi..."

Apocalypse Now(1979)

"...Ik heb hem gezien en vond hem wel goed maar niet zo goed als ik verwacht had. Iedereen had het over dat dit een van de beste films ooit was. Hij was..."

The Godfather: Part III(1990)

"...Rustig mensen, iedereen mag een mening hebben. Ik vond deze film ook weer super! Ik vond dat Garcia zijn rol geweldig speelde! Hij speelde de rol..."

Laatste reacties

"...Heerlijke film met heerlijke muziek. Met natuurlijk de fantastische 'biker-scene'...."
A Bronx Tale
"...Hij viel mij toendertijd heel erg tegen. Ik zat telkens te wachten tot de film op gang kwam maar dat gebeurde maar niet. Idd het moet jou soort humor zijn wil je hem leuk vinden...."
Napoleon Dynamite
"...Ik denk dat Vin Diesel prima een terminator kan spelen. Arnie is net als Vin Diesel geen topacteur, maar dat hoef je ook niet te zijn om deze rol te vertolken. Ik ben benieuwd, zolang ze in deze film maar niet teveel humor stoppen. P.s. die pilo......"
Diesel in Terminator 4, McG regisseert?
"...Ik vond "the Rock" echt geweldig in deze film. Veel te mooie rol had hij...."
Be Cool
"...Ik vind dit een prima zet. Het is in onderzoek aangetoond dat roken in films invloed heeft op de kans dat iemand gaat beginnen met roken. Disneyfilms worden vaak gezien door kinderen en deze zijn nog erg beinvloedbaar door deze beelden. Disney neem......"
Disney bant sigaretten in films

laatste ratings

Wizzing heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Wizzing heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.