Novah Avatar

Novah

Laatste reviews

The Sixth Sense(1999)

"...Ik ben een echte fan van m night shyamalan, Signs en Unbreakable vond ik ook zeer sterk. Ik heb in de bios gezeten met kippenvel. Zo mooi... niet te..."

Enemy of the State(1998)

"...Goede thriller, verhaal en spanning bouwen ze goed op. Die geheime dienst ziet er allemaal netjes en georganiseerd uit. Gene is zeker erg goed, Will..."

Laatste reacties

"...Jah, iedereen wil dat hij die film gaat maken... wat zal de druk op zijn schouders groot zijn. Tijdens het maken van LoTR was er uiteraard al wel sprake van succes toen na een aantal jaar het eerste deel begon te draaien. Maar wanneer er aan dit proj......"
MGM wil Jackson voor The Hobbit
"...Zou dat zn echte haar zijn? :o..."
Vin Diesel met haar
"...Wauw........ kan niet wachten om deze film te gaan kijken, dit word weer een echte pathe scheveningen trekker voor onze groep. Dit zijn echt films die je daar het beste kan gaan bekijken, hier in de stad zitten wel vier bioscopen maar voor van die sp......"
War of the Worlds tv-spots en beelden
"...Jezus dude, het lijkt wel of je de halve film gemist hebt idd. Maar, dit is er een die je niet kan laten schieten. Echt een prachtige film, een pareltje...."
Fight Club
"...[quote=slimshadyGZ]een 14 jarige koningin? dat hadden ze er wel even bij mogen zeggen[/quote]In episode 3 wordt the Queen of Naboo ook gespeelt door Keisha Castle-Hughes, die is in 1990 geboren, oftewel, die is nu 15 jaar oud. De Queens of Naboo zijn......"
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

laatste ratings

Novah heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Novah heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.