R.J.MacReady Avatar

R.J.MacReady

Laatste reviews

The Breakfast Club(1985)

"...Beetje laat, 00.35... Gelukkig heb ik 'm op DVD, en wat mij betreft zegt dat genoeg over wat ik van de film vindt: topper :) Vroeger vond ik 'm te gek..."

Run Lola Run(1998)

"...Beetje flauwe film... te sterk afhankelijk van één idee, en dat idee is nu ook weer niet echt dat je denkt 'geniaal!' En de uitwerking was ook..."

Spetters(1980)

"...Spetters . Zonder twijfel dè beste Verhoeven film. Turks Fruit mag dan wel ieder jaar door het Nederlands Film Festival weer om één of andere reden..."

One from the Heart(1982)

"...Let wel, deze film is VOLLEDIG opgenomen in de studio (Zootrope studio's) en is gefinancierd met het geld dat Francis uit Appocalypse sleepte. Het..."

Laatste reacties

"...West End? Zozo. Gelukkig wordt er in de film niet gezongen...."
Misérables, Les
"...Joepie. Dit is wat ik noem een 'typische BBC nachtfilm'. Een jonge Michael Cane in een komische rol als vrouwen verslinder met wroegingen... Prima spul voor de nuttelozen van de nacht...."
Alfie
"...[quote=Spider-fan] Netjes dat de BBC eens een Truffaut uitzendt, maar wel weer op een onmogelijk tijdstip. [/quote] Het is ook wel een typische BBC nachtfilm. Ze zenden vaker heuse klassiekers uit op dit tijdstip, ik ben eigenlijk niet anders gew......"
Les quatre cents coups
"...Altijd Engelse ondertitels in dit soort gevallen...."
Les quatre cents coups
"...Ik had deze destijds al in de bioscoop willen zien, is niet gebeurd. Huren ook niet, want vannacht zal de eerste keer zijn dat ik 'm zie. Ik ben benieuwd...."
Thirteen Days

laatste ratings

R.J.MacReady heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

R.J.MacReady heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.