Duder Avatar

Duder

reacties

  • Ik krijg een beetje het idee dat hier veel mensen de orginele verhalen van de x-men niet kennen want er zat zoveel onzin in deze film: karakters werden slecht uitgewerkt, verhaallijnen sloegen nergens op, veel foute details. kortom echt de minste film van de 3. Was ook een andere regiseur dan van de eerste 2 films geloof ik... hopelijk is de spin-off van wolverine die nu in de bios draait beter

    als reactie op de film X-Men: The Last Stand

  • Erg matige pulpthriller. Niet de moeite waard om te kijken tenzij je snel films als "vermakelijk" bestempeld, dan zal je met deze film ook vermaakt worden. Met name de ontknoping waarbij de bad guy zoals altijd degene is die je het minst verwacht is echt zum janken.

    als reactie op de film The Bone Collector

  • Drew Barrymore :r Ik vond de rest van deze film ook zum kotsen

    als reactie op de film Riding in Cars with Boys

  • Glansrol van "The Dragon". Dit is echt een van zijn betere werken. Aanrader!!!!

    als reactie op de film Bloodfist VII: Manhunt

  • Dan wordt het lastig voor mij aangezien ik alleen een grote tv heb en geen DVDspeler...

    als reactie op de film Mindhunters

  • Erg leuke film met verassende plotwendingen. Kijkt lekker weg. Aanrader!

    als reactie op de film Far from Home

  • Dude: When will you find these guys? I mean, do you have any promising leads? (Police smiles) Police man: Leads, yeah. I'll just check with the boys down at the Crime Lab. They've assigned four more detectives working on the case. They got us working in shifts! (Laughing) Leads! .... Leads!

    als reactie op de film The Big Lebowski

  • Persoonlijk vond ik er weinig aan. De film is saai en totaal niet eng of spannend. En verder kunnen kinderen nou eenmaal niet acteren (op enkele uitzonderingen na).

    als reactie op de film Village of the Damned

  • Film nu 2x gezien. Heel meeslepend. Film gaat weer een stukje verder dan de film Alive: als een vd kinderen overlijdt eten de ouders delen bevroren vlees van hun kinderen om te kunnen overleven. >:)

    als reactie op de film Trapped: Buried Alive

  • Film niet gezien maar ik las er eens over in de Volkskrant dat Sean Penn zijn rol zo ontzettend aanstellerig neerzet dat hij er een oscar-nominatie voor kreeg...

    als reactie op de film I Am Sam

  • Alweer een tijdje terug dat ik deze heb gezien. Ik vond de film echt oersaai. Het kon me echt niet boeien. Ik heb de film destijds niet afgekeken. Later het einde toch nog maar ff gecheckt. En het bleek dat ik nix had gemist...

    als reactie op de film Wonder Boys

  • As er een schaap over de dam is... 5. Pearl Jam - Once [i](album: Ten)[/i] 4. Slayer - Angel of Death [i](album: Reign in Blood)[/i] 3. Bob Dylan - Tangled Up in Blue [i](album: Blood on the Tracks)[/i] 2. David Bowie - Five Years - [i](album: Ziggy Stardust)[/i] 1. Primus - To Defy the Laws of Tradition [i](album: Frizzle Fry)[/i]

    als reactie op de film High Fidelity

  • [quote=aapejong]Best aardig....Best aardig....(hou je in, gewoon even tot tien tellen...hij weet waarschijnlijk niet beter...niets aan het handje...) :-S BEST AARDIG!.....#@!#@#!@#!$%%@# Arrgh dat lucht op! Best aardig, zoiets zeg je dus niet over de beste muziek die tot op heden is gemaakt :)[/quote] Nee, dan zou ik eerder zeggen dat de muziek best redelijk is te noemen, minstens vermakelijk... op zijn tijd

    als reactie op de film A Hard Day's Night

  • Zo laat. Zo laat. Dat gezeur over die tijd. De film is om half 12 al afgelopen. Dat valt toch wel mee... Verder trouwens ook een erg vermakelijk film. Een beetje traag misschien maar iemand noemde het al "heerlijk traag" en daar zit ook wel wat in.

    als reactie op de film Sydney

  • Ik heb de film gister gecheckt maar was niet zapbestendig...

    als reactie op de film Cure

  • Nou, ik heb het vervolg ook gezien en dan ga je deel 1 opeens wel waarderen aangezien the sequel Resident Evil: Apocalypse gewoon ontzettend slecht is in alle opzichten. Dit deel is op zich wel vermakelijk. [rating 2]

    als reactie op de film Resident Evil

  • [quote=Remkoo7]Is dit die versie met "la-ser" :E[/quote] Nope. Das in het eerste deel, al zou het ook zomaar kunnen dat ze het in deze film weer gebruiken aangezien er veel wordt gecopieerd uit het eerste deel (welke naar mijn mening overtuigend de beste vd 3 is en deze de minste).

    als reactie op de film Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

  • Ik vond het een erg matige film. Het enige lichtpuntje was naar mijn mening Daniel Day-Lewis. De film duurt gewoon veelste lang, en het verhaal kan in principe in 1 zin worden verteld. De trailer belooft veel straatgevechten maar die blijven ook uit (behalve aan het begin). Een tegenvaller.

    als reactie op de film Gangs of New York

  • Mij viel de film erg tegen. Eigenlijk nauwelijks horror te noemen in onze huidige tijd. Romero's horrorfilms zijn naar mijn mening toch over het algemeen saaie films en veelst te sober voor het genre.

    als reactie op de film Night of the Living Dead

  • Maar ja, kheb meer het idee dat het een "horror" is, als in een saaie thriller waar het lijk misschien iets meer open ligt dan bij de gemiddelde thriller.

    als reactie op de film Fear Runs Silent

  • [quote=Iridian]Wat ik nou altijd zo jammer vind is dat niemand dan de film The Untouchables noemt van Brian de Palma. Ook met Robert De Niro en nog een aantal andere bekende acteurs. Eén van mijn favorieten in het genre, met een 7.8 in de top 250 van de imdb, maar toch te laag gewaardeerd. Als je van het genre houdt moet je deze ook zeker gezien hebben. Volgens sommigen is DeNiro in deze film als gangster op z'n best![/quote] Ja, en volgens sommigen is DeNiro in die film op z'n slechtst.

    als reactie op de film Goodfellas

  • Zeker wel vermakelijk maar toch duidelijk minder dan deel 1. Deel 3 daarentegen was wel weer beter, echter nog steeds niet zo goed als deel 1, waarbij alles wat subtieler en beter in elkaar zit.

    als reactie op de film Die Hard 2

  • Was dit ook niet een remake van een andere film? Staat me nl bij, niet eens een heel oude film... Iemand een idee?

    als reactie op de film The Pledge

  • Deze vond ik veel minder dan deel 1. Echt veel te veel copiëerwerk en dan ook nog eens veel minder leuk. Enige positieve aan deze film is Heather Graham, erruuug nice. [rating 1.5] Deel 1 is de enige echte topper :W.

    als reactie op de film Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

  • Nog ff een kleine opmerking over de zogenaamde goede lightsabergevechten in deze film, ik vind ze nl echt sfeerloos. Gewoon verstand op nul en maar erop los hakken (met een doofstomme Darth Maul). Dan zie ik liever een "saai" lightsabergevecht met opmerkingen van Darth Vader als, "obi-wan had taught you well" en "the circle is now complete"...

    als reactie op de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

  • [quote=TjaTjeempie]Jammer, heel jammer...... Nee Jim...dat kan toch echt veel beter }:[/quote] You said it! Erg weinig aan...

    als reactie op de film Me, Myself & Irene

  • Ik vond dit nogal een tegenvaller. Hij was sfeerloos en saai. Deze neemt zichzelf iets te serieus, te weinig knipogen naar mijn mening. 'Shaun of the Dead' is DE "remake", zoals die Romero-films hadden moeten zijn.

    als reactie op de film Day of the Dead

  • Dit is duidelijk zo'n 13 in een dozijn film. En aan het eind... is the bad-guy zoals altijd de persoon waar je het het minst van verwacht. Typisch. :| En kom nou niet met opmerkingen dat alles met Sean Connery goed is...

    als reactie op de film Just Cause

  • Topper! Dat wordt weer languit op de bank en een biertje erbij :+. De middag kan niet beter beginnen.

    als reactie op de film Dunston Checks In

  • Nou, ik wil Renee niet bepaald lekker noemen maar verder is het een (verrassend) leuke feel-good-movie. Verder, enige rol van Chris Rock waar ie niet irritant is maar zelfs wel grappig af en toe...

    als reactie op de film Nurse Betty

  • Een aardige film is het zeker maar hijs ook wel een beetje saai. Beetje The Saint-style qua saaiheid en toch vermakelijk. De remake met Bruce Willis is echt 10x slechter.

    als reactie op de film The Day of the Jackal

  • Tis idd wel redelijke film als je nix te doen hebt maar tijd-technisch kun je beter (nog een keer) natural born killers gaan kijken, als je dan toch thuis blijft op een zaterdagavond n.b...

    als reactie op de film Cobb

  • Troe, Stephen Rea is een topacteur, ook in de Crying Game mag ie er wezen. Maar Zeurdoos overdrijft weer eens. Typisch.

    als reactie op de film Citizen X

  • Mooie sfeervolle en vooral onvoorspelbare thriller. Destijds in de bioscoop gezien. Echt een film waar je uren over napraat. Aanrader!

    als reactie op de film The Perfect Nanny

  • Een kameraad vertelde mij ooit eens dat dit een van de slechtste films was die hij ooit had gezien, en die jongen heeft nogal wat films gezien. Go figure.

    als reactie op de film Mercury Rising