Sengaia Avatar

Sengaia

Laatste reviews

Master and Commander: The Far Side of the World(2003)

"...Net naar Master and Commander geweest: Mooi uitgesponnen film over het leven op zee. Heel realistisch, leuk verhaal, knap gespeeld, en godzijdank eens..."

Laatste reacties

"...Matige film! Art direction was prima (vooral dat effect met de uitwaaierende inkt als Harry in een herinnering duikt, wow), en Rickman en Broadbent waren super. Gambon als Dumbledore vond ik voor het eerst echt te pruimen. Maar het script was nie......"
Harry Potter and the Half-Blood Prince
"...Heb 'm gezien op Film by the Sea. Het is een soort farce/klucht, dus verwacht geen tweede Fargo of No Country. Hij voelt een klein beetje als een tussendoortje, maar ik heb me suf gelachen. Om de oenige CIA agenten en vooral om Brad Pitt die werkelij......"
Burn After Reading trailer
"...Prima recensie, superlieve film. Zo knap: de eerste helft is vrijwel woordeloze slapstick. Wall-E en EVE zijn briljant tot leven gebracht en op het einde moest ik bijna een traantje wegpinken. Ik had de blubbermensen uit de toekomst liever iets c......"
Wall-E
"...Pardon? De film benadrukt juist dat het fysieke onderscheid tussen Hutu's en Tutsi's ook gewoon maar willekeur is. De Belgen hebben het concreet in het paspoort gezet, op basis van debiele redenen: meer dan 10 koeien en rechte/Europese neus Tutsi,......"
Hotel Rwanda
"...Naah, helemaal niet zwaar literair (lees het boek! ;))...."
No Country for Old Men

laatste ratings

Sengaia heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sengaia heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.