Mannekino Avatar

Mannekino

Laatste reviews

Congo(1995)

"...Zo, even zwangerschapsbroek van mijn vrouw aangedaan want ik ben vol van emotie. Toen wij elkaar voor het eerst ontmoeten was ze verontwaardigd van de..."

Congo(1995)

"...@Rorschach Zeker weten, vanavond ben ik wederom van de partij. Om 23:50 zit ik op de bank met de televisie ingesteld op SBS6. Het is alweer veel te..."

Congo(1995)

"...Vanavond had ik avonddienst maar gelukkig heb ik vrij kunnen krijgen na overleg met mijn baas. Eerder deze week heb ik een bespreking met..."

Congo(1995)

"...Na bijna drie jaar komt mijn favoriete film aller tijden weer op de televisie. Inmiddels kent het artistieke talent van Frank Marshall geen grenzen en..."

Congo(1995)

"...Eindelijk na bijna 2 jaar (!) wachten komt Congo weer op de Televisie. Ik zal laatste nog te kijken naar Star Wars en serieus toen ik die kanonnen zag..."

Laatste reacties

"...Dit is toch de derde film in de Three Flavours Cornetto Trilogy?..."
Paul teaser trailer (aanrader)
"...[quote=Kurtje79]Kijk! Zo kennen we de entertainment wereld weer. Het gaat ze niet om Michael Jackson, maar om het geld! Schande![/quote] Boeiend, je hoeft er niet heen. En die pippo's hadden een overeenkomst met Jackson en hebben daar mucho's doe......"
'This Is It' ook in Nederland langer te zien
"..."I swapped him for an iPod"..."
Brüno aangeklaagd
"...Onmogelijk, hij is al de Wooden Man!..."
Keanu Reeves wordt Plastic Man?
"...Gisteren gezien echt waardeloos. Film deed me niets en totaal ongeloofwaardig. Wat een bagger...."
De Palma over Redacted

laatste ratings

4,2
Congo (1995)
Congo (1995)

watchlist

4,2
Congo (1995)
Congo (1995)