basseh Avatar

basseh

Laatste reviews

Love & Sex(2000)

"...Ik heb het normaal absoluut niet zo op romkoms, maar deze kon ik echt wel waarderen. Deze film is gewoon heel erg grappig. Dat zoetsappige en..."

The Siege(1998)

"...Crimson, ik denk dat je die film, hoe goed je 'm ook vond, niet helemaal hebt begrepen. Je lijkt het ongelijk van links uit die film te halen, terwijl..."

Brazil(1985)

"...Deze film vond ik zoooo ontzettend vaag... :) Heb hem helemaal uitgekeken omdat dit een goede film hoorde te zijn. Ik wil niet zeggen dat ik er..."

Wo hu cang long(2000)

"...Ik heb deze niet zo lang geleden voor het eerst gezien ergens op tv. Hij leek me altijd nogal hol, met veel vechtscènes met strijders die kunnen..."

Laatste reacties

"...De verschillen in waardering tussen FT en imdb verschillen wel vaker... maar dit slaat wel alles zeg! Desalniettemin vind ik het FT cijfer terecht... heb me echt rotgelachen bij deze film. De vergelijking met home alone hierboven kan ik me ook wel......"
Baby's Day Out
"...[quote=Calvero]Yes, eindelijk weer een film uit de IMDb Bottom 100 op tv die ik nog niet heb gezien.[/quote] Alleen dat al is een reden om te kijken natuurlijk. Toch twee best bekende acteurs die blijkbaar in vlammen op gaan. Ik ben wel benieuwd........"
Marci X
"...Hmm gister stond deze ook al gepland op deze zender... hier klopt iets niet lijkt mij......"
Sister Act
"...Matthew Perry speelt idd gewoon zijn zoveelste Chandler rol. Wel lollig als je er van houdt, maar wenig verassend meer. Liz Hurley is natuurlijk altijd een genot om naar te kijken. In Austin Powers viel ze zwaar tegen imho, maar als ze een lekker pi......"
Serving Sara
"...Een vrijd aardige film. Die eind scene is inderdaad genieten. :-) Maar ehh... komedie?..."
Drumline

laatste ratings

basseh heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

basseh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.