TARAraboemdijee Avatar

TARAraboemdijee

Laatste reviews

Citizen Kane(1941)

"...Ik had nooit de gelegenheid gehad deze film te zien tot vanmiddag. Bij oude meesterwerken ben ik soms wat bevreesd voor een Gone With The Wind gevoel...."

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi(1983)

"...Toch vind ik wel dat de ware held niet echt goed aan bod komt. Alle aandacht gaat uit naar Luke, Leia, Han of zelfs Vader en zelfs in de prequels..."

V(1983)

"...Nogmaals, de eerste twee afleveringen, de miniserie en in ge-editte versie dus de film is wat we hier hebben: V. Ja, deze heeft een erg open einde. En..."

V(1983)

"...Nee, dit is niet de film, toch ook weer wel. eerst was er V: The Miniseries 2delig waarvan we afgelopen maandag het eerste deel zagen en aankomende..."

Gone with the Wind(1939)

"...Het is idd een must-see maar daarna niet meer wat langdradig zeg. In 4 uur vertellen wat anderhalf uur ook kan. Zooo traag. Zal wel in zijn geweest..."

Laatste reacties

"...[quote=13204]God wat misselijke lafaard! Snap best dat je na al die jaren niet wil worden gearresteerd, maar wees een vent. Her feit dat ie in '77 al gevlucht is geeft ook wel aan dat het een ruggengraatloze lul is. Snap niet dat deze man steun......"
Roman Polanski op vrije voeten
"...Ik wilde Polanski ook absoluut niet vrijpleiten. Het is meer dat er meer kanten aan deze zaak zitten en om dan direct dingen te roepen kan onjuist zijn...."
Roman Polanski op vrije voeten
"...Jullie noemen 4 Oz-projecten, maar er is een vijfde waar ik met smart op zit te wachten: John Boorman's The Wonderful Wizard of Oz, staat gepland voor 2011 http://www.imdb.com/title/tt1320309/ Deze heeft als bedoeling terug te gaan naar het origin......"
Sam Raimi kiest voor The Wizard of Oz-prequel
"...Op 4:19, is dat Zweinstein? :D..."
Dé trailer voor de Matrix trilogie
"...[quote=B@chelor]Uhm...wil je dat toelichten?[/quote] Toelichting: Marty vertrekt van de parkeerplaats van Twin Pine Mall naar 1955 [spoiler]In 1955 rijdt hij met de DeLorean 1 van de 2 pine-bomen van boer Peacock omver. Teruggekomen in 1985, aan h......"
Gloednieuwe Back To The Future poster

laatste ratings

TARAraboemdijee heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

TARAraboemdijee heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.