angela Avatar

angela

reacties

  • Dit vond ik echt een vage misdaadfilm. Een gemiddelde film, geen topper. Billy Bob Thornton speelt echter weer als vanouds en een zeer goede rol van Oliver Platt, daar kon ik erg om lachen. Hij speelt trouwens ook een geweldig in Casanova.

    als reactie op de film The Ice Harvest

  • Dit is weer eens een leuke film voor mannen en vrouwen. Hij is goed te doen. De voorstukjes spraken mij niet echt aan, maar het is een verrassende film. Leuk voor Valentijn..

    als reactie op de film Casanova

  • Gisteren deze film gezien in de Sneak. Jeetje wat een slechte film. Heb misschien 1 of 2 keer gelachen. Alle grappen waren zeker niet orgineel. Dit is één van de slechtste films van dit jaar!!

    als reactie op de film Big Momma's House 2

  • Weer een ouderwetse film van Jim Carrey. Je vindt hem leuk of je haat hem. Ik heb weer heerlijk gelachen van deze film. Helaas was 'Bruce Almighty' beter. Maar deze film is zeker weer één van de betere komische films.

    als reactie op de film Fun with Dick and Jane

  • Niet al te beste film. Het verhaal is erg mager en boeit niet echt. Jammer van de hoofdrolspelers, van Al Pacino ben ik beter gewend. Tijdens de film denk ik telkens van nu komt het. Maar het blijft slap.

    als reactie op de film Two for the Money

  • Vorige week deze film gezien in de sneak. Bij aankondiging van deze film dacht ik wel van nee hé. Maar ik moet zeggen dat ik het een goede film vond. Ik heb me niet verveeld en het verhaal boeide wel.

    als reactie op de film Get Rich or Die Tryin'

  • Ik ben echt dol op animatie, ik heb hem gisteren gezien en vooraf al wat reacties gehoord. Ik vond de film eigenlijk best grappig. Het vergelijken met Shrek, kan eigenlijk niet, die film zat gewoon goed in elkaar. Ik heb wel gelachen. Madagascar is echt leuk om naar te kijken.

    als reactie op de film Madagascar

  • Ik heb de film gisteren pas gezien en ik vond hem werkelijk geweldig. De schildpadden, de meeuwen waren super grappig. Natuurlijk is het verhaal niet zo mooi als de film, maar daarvoor is het ook een animatiefilm het gaat om de animatie. Het vergelijken met andere animatie films zoals er gedaan wordt kan dus niet, anders lijken alle films straks op elkaar en dat wil niemand :P

    als reactie op de film Finding Nemo