pathagman Avatar

pathagman

Laatste reviews

The Island(2005)

"...Ik heb deze Film van de week gezien en ik ook was benieuwd de trailers zagen er gelikt uit, het verhaal klonk leuk. Maar O mijn goeie GOD wat een..."

Bad Company(2002)

"...Een zeer matige film waar je naar kan kijken en een paar uur later al weer vergeten zijn. Chris Rock probeert hier weer grappig te doen in een actie..."

Laatste reacties

"...Heb deze film lang geleden ooit gezien op video, ik hoorde van iedereen enge film veel schrikmomenten. Tot op de dag van vandaag wacht ik nog steeds op zo'n schrik moment. Van een film als deze zijn er al 13 in een haf dozijn gemaakt zo slecht kijk n......"
The Ring
"...Dit was natuurlijk een verschrikkelijke verfilming van een waar gebeurt verhaal, namellijk een ontzettend lelijke hoofdrol speelster die gelukkig net ala haar mannelijke tegenspeler natuurlijk voortreffelijk speelt. Gelukkig kwam het aan het eind......"
Mr. & Mrs. Smith
"...Net gezien wat een Heerlijke film, het is alleen niet iets voor mensen met een teer zieltje. Deze film straalt alles uit wat je kan verwachten van mensen zoals Robert Rodrigues en Quentin Tarentino...."
Sin City
"...Ik weet ook wel dat dit goede acteurs zijn maar Dwayne 'The Rock' Johnsen, Vince Vaughn, Cedric the Entertainer, André 3000, Christina Milian, Robert Pastorelli. dit zijn natuurlijk echt wereld acteurs. en voor de rest zal ik er maar niet op reageren......"
Be Cool
"...Gewoon een 13 in het dozijn film van begin tot eind voorspelbaar. waarschijnlijk dachten ze wat oceans eleven kan veel sterren in een film dat doen wij ook. een tip voor de makers neem dan wel sterren die kunnen acteren en geen c-film acteurs. dank u..."
Be Cool

laatste ratings

pathagman heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

pathagman heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.