benny Avatar

benny

Laatste reviews

This Is Elvis(1981)

"...Goed , Ik vindt elvis geweldig,maar deze docu en anderen docu`s worden altijd zwaar geromantiseerd,laat men nu eens de werkelijkheid zien,zoals Ringo..."

Dragon: The Bruce Lee Story(1993)

"...Zwaar geromantiseerde film ,maar wel leuk om te zien,dat bruce in het echte leven nou niet bepaalt een lievertje was zie je niet in deze film evenals..."

The Exorcist(1973)

"...Is en blyft goede film,heb hem al diverse malen gezien,maar om nu nog te zeggen dat hy schokkend is anno 2004???? door de jaren heen zyn er veel..."

Analyze This(1999)

"...Persoonlyk vind ik de niro geen acteur voor komedies,nee robertje is gewoon de gangster de neurotische vader in een film met leonarde de caprio en..."

Laatste reacties

"...De allerbeste verfilming is van 1939 met Errol Flynn in de hoofdrol,daarna komt deze die ik overigens best goed vindt...."
The Three Musketeers
"...Dit is natuurlijk een docu die nooit in de kast had moeten liggen al die jaren,nu is het historie over ono gesproken het is legendarisch samen yer blues te horen van john lennon begeleidt op gitaar samen met clapton,later ook nog samen met chuck b......"
The Rolling Stones Rock and Roll Circus
"...Geweldige film,met een Downey die acteert alsof deze rol op zyn lyf geschreven is,de film komt ook aardig in de richting van de biografie van chaplin.Alleen het monteren en het verstoppen wegens censuur van "the kid"en het zelf monteren op een oud zo......"
Chaplin
"...Wat een gezeur over dat boek. die film is goed. trouwens lees dat boek dan niet voordat je de film bekykt of vica versa. simpel he??..."
The Rainmaker
"...Hele goede film van john mctierman die trouwens voor de moeite zichzelf in het pak hulde voor de rol van het buitenaardse wezen...."
Predator

laatste ratings

benny heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

benny heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.