Gias Avatar

Gias

reacties

  • Tjonge, nog z'n film. Niemand nog gezien? het zal wel weer het standaard cliche verhaaltje zijn.

    als reactie op de film Knights of the South Bronx

  • [quote=hetisjantje]Dat geherkijk snap ik niet zo. Als je weet dat de hoofdrolspeler [spoiler]de eerste 100 minuten bij elkaar heeft gefantaseerd[/spoiler] dan is de spanning er toch wel vanaf. Voor mij dan. Ain't nothin' like the first time.[/quote] Je ziet als je nog eens kijkt hoe dingen op hun plaats vallen. [spoiler]Dingen waaruit van te voren al blijkt dat hij uit z'n nek lult[/spoiler]

    als reactie op de film The Usual Suspects

  • Zoals BeePee zegt, echt een prachtige film. Wat een avontuur. uiteraard al gedateerd wel echt een ware klassieker. de 8.0 heeft hij dan ook dik verdient waarom is deze film niet film vd dag. ipv four brothers (:r)

    als reactie op de film Papillon

  • Talpa is zelfs al heel lang geleden 10 gaan heten.

    als reactie op de film Rain Man

  • Echt een prachtige film. Geen haast en prachtige sfeer impressie. Van de 5 spagettiewesterns toch wel de beste.

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • Briljante film!, een film die minimaal een keer gezien moet hebben. Heb hem zelf ook op dvd in de tarantino box. kan de dialogen grotendeels opdreunen. 9/10

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • Mooie film, ik vind hem het vaker kijken zeker waard. Door de muziek zit er echt een apart sfeertje aan het geheel.

    als reactie op de film American Beauty

  • Inderdaad een prima film, uiteraard geen actie, maar wel een mooi verhaal. wel erg jammer dat ze hem zo laat pas uitzenden, zeker als je rekent dat ie 3 uur duurt.

    als reactie op de film Out of Africa

  • Hehe, lijkt me echt een steven spielberg jah, in de trend van Christien en nog 2 films waar ik de naam van kwijt ben :p ook met een moordzuchtige vrachtwagen en een auto die over mensen heen reed.

    als reactie op de film Maximum Overdrive

  • Tjah, een typisch Nederlandse film. Veel gevloek en seks. maar jah, het hoort bij die tijd zullen we maar zeggen. verder wel aardig om een keer te zien.

    als reactie op de film Hoge hakken, echte liefde

  • Heb de dvd tig keer in de handen gehad bij de winkel ga hem nu toch maar's kijken. was toch benieuwd naar deze film.

    als reactie op de film Falling Down

  • Ik vind fight club wel een goeie film. zeker wel een meesterwerk. deze heb ik niet gezien, wel's van gehoord, dus ik ga ook maar's kijken,

    als reactie op de film Panic Room

  • [quote=appiethamocro]mattie heeft mij aangeraden om te kijken kweet nie wrm maar is cool ofnie boyss !! peace mattie maar actie heeft wel slechte invloed op mij en mattie drm is nie cool boyyss !!![/quote] hej weet je?, het geeft niet, er is vast een verklaring te vinden. Ik ken deze film nog niet, dus ik ga hem kijken, e acteerprestaties van samual L Jackson zoals in the 51ste state, pulp fiction en andere films vodn ik altijd wel erg goed. ben dus wel een beetje benieuwd naar deze film. al is het IMDB cijfer niet echt heel hoog..

    als reactie op de film Shaft

  • Idd, echt een fantastische film! van deze film ken ik echt de meeste film quotes. echt geweldig hoe ze over nederland praten :D

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • [quote=tyler durden]er zijn dus mensen die martin laurens wel leuk vinden.. of zijn ze mischien verbijsterd door zn acteer talent... ...pff .. ik kijk nog liever naar Scary movie ..2... !! (vastgespijkert aan de vloer.. en mn ogen opengspert door sate prikkers...dat wel)[/quote] ... martin lawrence... ennuh ik vind hem ook een goeie acteur, mara hij komt toch beter in zijn recht in films als badboys en national security. deze film vind ik zelf wat minder.

    als reactie op de film Big Momma's House

  • Steengoeie flim, voor mij is dat nog altijd de beste komedie of all times. deze is idd beter dan "when nature calls"maar dat ligt ook een beetje aan welk deel je het eerst hebt gezien... deel 2 was niet echt vernieuwend en daardoor toch wat minder. ik ga hem zeker weer kijken :)

    als reactie op de film Ace Ventura: Pet Detective

  • 5,8 is wel watr laag jah, maar ik vind eht wel een goed verhaal. mooie fantasie, zeker het kijken waard. Stel dat het echt bestond, zou wel erg relaxt zijn ...

    als reactie op de film The Beach

  • Het is wel een aardige film, om´s te zien. het zou een komedie moeten zijn, maar de humor ligt er eigenlijk niet echt dik boven op, het verhaal is ook niet erg vlot. het lijkt alsof het verhaal eigenlijk na een half uur uitverteld was waarna er nog wat bijzaken bij zijn bedacht.

    als reactie op de film Drowning Mona

  • Het verhaal klinkt wel goed. de film die vorige week werd gedraaid op ned 3 was ook wel van een degelijke kwaliteit en eigenlijk met hetzelfde thema. de oorlog van persoon tot persoon en niet zozeer uit het oogpunt vna de grootmachten die de oorlog begonnen zijn, meer het blik via de directe slachtoffers van een (in dit geval) burger oorlog

    als reactie op de film Beautiful People

  • Ik heb er nu 5 gezien :) en ze waren allemaal dikke schik.. ben benieuwd hoe cool deze is..

    als reactie op de film Muppets from Space

  • Het is gewoon een zeer goeie film :) echt een film die z'n hele lengte waard is :D mooi is ook om na te gaan vanaf war het nou echt fout gaat met hem, ik heb hem inmiddels op dvd en net gekeken... :) maar hij blijft gewoon uber!

    als reactie op de film Scarface