Metsada Avatar

Metsada

Laatste reviews

The Passion of the Christ(2004)

"...Heb de film uiteindelijk gezien, en ik kan niet begrijpen dat mensen hier alleen maar geweld in zien... Het is duidelijk dat in de film qua geweld..."

Laatste reacties

"...Wat een plaatje, prachtig in elkaar gezet. Zeker op hd resolutie bekijken. Verder mooi verhaal, iets ongeloofwaardig, maar als je niet te kritisch bent kan het je wel raken en bekoren...."
The Fall
"...[quote=major malfunction]Ik sluit me geheel aan bij de 32.907 stemmers op IMDB die de film in totaal een 8.3 geven. Deze kaleidoscopische filmtrip, roadmovie en videoclip tegelijkertijd krijgt van mij 5 welverdiende sterren en vond het een van de be......"
Into the Wild
"...[quote=shellghost]Ondanks = Tegen? Anders staat het zo raar. ;) Ik hoop echt dat deel2 minder religieus wordt. Dat was bij mij de dooddoener...[/quote] Nop, de serie wordt eigenlijk alleen maar religieuzer. Heel jammer voor jou, maar het fant......"
Opnames Narnia 2 in Engeland
"...Ik vond hem erg grappig, en het sentimentele was best knap gedaan, normaal erger ik me dood als men dat in een lach film stopt, maar hier werkte het wel. 4/5..."
Click
"...In scene of niet, de foto is prachtig, hij staat voor alles wat Amerikaans is. De trots spat er gewoon van af...."
Poster Flags Of Our Fathers

laatste ratings

Metsada heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Metsada heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.