giovanni1311 Avatar

giovanni1311

Laatste reviews

giovanni1311 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Absoluut briljante film. Geweldige beelden, goede begeleidende sound en pakkende dialogen. Het is geen snelle actie film of voor sommigen om andere redenen niet aantrekkelijk. Maar om het een k..film te noemen slaat helemaal nergens op...."
There Will Be Blood
"...Een absolute draak van een film. Bullock moet al haar charmes (haar voorspelbare lach en semi-kwetsbare gelaatsuidrukking) in de strijd gooien om er nog iets van te maken. Daarin faalt ze echter schromelijk. Het is bijna een schande om zoiets je p......"
While You Were Sleeping
"...[quote=noam]Het is een schande doordat deze film in mijn ogen sympathie wekt voor Hitler. Dit werkt zeer confronterend voor een gross aantal mensen waaronder ik zelf.[/quote] Als dit Hitler-propaganda is heb ik helaas helemaal NIETS van deze film......"
Der Untergang
"...Briljant, met een absolute glansrol van Bruno Ganz. Helaas is Hitler kennelijk toch een mens geweest en dat maakt dat wat er allemaal gebeurd is nog onbegrijpelijker...."
Der Untergang
"...[quote=HAL.]Deze film is alleen leuk als je de serie Bottom kent.[/quote] Helemaal mee eens. Het wordt teveel en te lang hetzelfde. Heel aardig voor een half uurtje comedy per week, te veel voor een hele film...."
Guest House Paradiso

laatste ratings

watchlist

giovanni1311 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.