Barthuz Avatar

Barthuz

Laatste reviews

Barthuz heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Nou..ik kan mezelf ook geen fan van Woody Allen noemen. Vicky Cristina vond ik vreselijk. Maar bij deze film kwam ik na...tsja hoelang duurde de film eigenlijk...met een glimlach naar buiten. Mooie beelden, mooie muziek en mooie acteerprestati......"
Midnight in Paris
"...Geen idee waar alle ophef vandaan komt. Had na een half uur al de neiging om weer naar huis te gaan. Misschien omdat ik hem in een vrij kleine zaal heb gezien? Beelden maakten in elk geval geen grote indruk. Een bijzonder verhaal zit er niet in (iem......"
127 Hours
"...@Sunchaser Weet je wanneer mensen ophouden om remakes met oude versies te vergelijken? Als ze in Hollywood ophouden remakes te maken en eens wat vaker met nieuwe verhalen op de proppen komen..."
The Day the Earth Stood Still
"...Vond het een boeiende film. Niet alleen doordat de details van het verhaal steeds maar beetje bij beetje aan je worden verteld. Maar de film ziet er ook gewoon heel mooi uit. (vooral ook die slo-mo's van de skateboarders). Kende deze film niet,......"
Paranoid Park
"...Kan me bij de voorgangers aansluiten. Onze Supertramp wordt als een soort messias neergezet, terwijl hij toch zeker ook nogal egoistisch en 'een beetje dom' is. Maar desondanks blijft de film zeker boven het maaiveld van het bios-aanbod uitsteken......"
Into the Wild

laatste ratings

watchlist

Barthuz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.