M1r4 Avatar

M1r4

Laatste reviews

Four Rooms(1995)

"...Ik vond ook dat de bellboy irritant overacteerde. Het eerste deel was wel redelijk interessant met die heksen maar ook over voordat er iets..."

Frequency(2000)

"...Als je deze film wilt kijken zonder ergernis, dan moet je aannames opzij schuiven die door de wetenschap en SF over tijd zijn gemaakt. Maar is dat nou..."

Buying the Cow(2002)

"...Ik zou dit niet regelrecht een slechte film noemen... Het is erger.... Her en der vertoont deze film best potentieel, maar veel grappen komen niet..."

Secret Cutting(2000)

"...Ondanks mijn pathetische hoeveelheden (=nauwelijks, zie vorige reactie :)) met snijden vond ik deze film helemaal niet overtuigend. Iedere keer als..."

Knight Rider 2000(1991)

"...Ik was als kind groot liefhebber van Knight Rider en heb een verzamel DVD setje ervan om af en toe te spelen voor sentiment en ik kijk onwijs uitnaar..."

Laatste reacties

"...De naam is net als de kleuren van onze(?) Sint geleend. Maar bijna al het andere komt van andere mythologieen...."
CG-animatiefilm Kerstman op komst
"...De kerstman heeft zijn kleuren van Sinterklaas niet van Coca Cola. Dat is een onzinverhaaltje dat door de colafabriek is verzonnen en nog steeds tuinen mensen er in. Verder komt de kerstman niet alleen van de Nederlanders. Men vind in Engeland, Rus......"
CG-animatiefilm Kerstman op komst
"...Wat moet je roken om zoveel als diepzinnigheid verkapte negativisme n deze film te zien? Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get. Dat is de grote lijn in deze film...."
Forrest Gump
"...Veronica zelf kondigt nog steeds aan dat deze films wel uitgezonden worden en dan verderop in een klein berichtje staat de wijziging... Wat is het nut van je eigen tv programmering zo sneaky te wijzigen? Ben ik ff blij dat ik nooit een tvgids koop......"
Back to the Future Part II
"...Ik hoop dat er niet al te veel opgehemeld wordt. Want het schijnt dat deze Bob helemaal niet zo'n lieverdje was, zeker niet tegen vrouwen...."
Scorsese verfilmt leven Bob Marley

laatste ratings

M1r4 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

M1r4 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.