M1r4 Avatar

M1r4

Laatste reviews

Four Rooms(1995)

"...Ik vond ook dat de bellboy irritant overacteerde. Het eerste deel was wel redelijk interessant met die heksen maar ook over voordat er iets..."

Frequency(2000)

"...Als je deze film wilt kijken zonder ergernis, dan moet je aannames opzij schuiven die door de wetenschap en SF over tijd zijn gemaakt. Maar is dat nou..."

Buying the Cow(2002)

"...Ik zou dit niet regelrecht een slechte film noemen... Het is erger.... Her en der vertoont deze film best potentieel, maar veel grappen komen niet..."

Secret Cutting(2000)

"...Ondanks mijn pathetische hoeveelheden (=nauwelijks, zie vorige reactie :)) met snijden vond ik deze film helemaal niet overtuigend. Iedere keer als..."

Knight Rider 2000(1991)

"...Ik was als kind groot liefhebber van Knight Rider en heb een verzamel DVD setje ervan om af en toe te spelen voor sentiment en ik kijk onwijs uitnaar..."

Laatste reacties

"...Wat moet je roken om zoveel als diepzinnigheid verkapte negativisme n deze film te zien? Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get. Dat is de grote lijn in deze film...."
Forrest Gump
"...Veronica zelf kondigt nog steeds aan dat deze films wel uitgezonden worden en dan verderop in een klein berichtje staat de wijziging... Wat is het nut van je eigen tv programmering zo sneaky te wijzigen? Ben ik ff blij dat ik nooit een tvgids koop......"
Back to the Future Part II
"...Wat goed is aan het begin is dat er een goed "Huh?? Wtf?" effect in zit. Wat slecht is aan het begin is dat het na dat effect erg saai wordt. Verder ben ik niet gekomen want ik vond het al snel erg afgezaagd worden...."
Santa's Slay
"...De eerste momenten van actie serieuze "WTF?!?!" momenten. Maar daarna wordt het allemaal erg voorspelbaar. Vooral erg is dat het zo'n film is waarbij ik regelmatig dacht van "doe dat nou niet" en dan deden ze het toch en volgden de voorspelbare slech......"
Mindhunters
"...Het begin leek tegen te vallen. Aan het begin gaat het verhaal erg sloom en gebeurd er erg weinig. Maar daarna wordt het serieus leuker en is er ook goeie actie...."
High Heels and Low Lifes

laatste ratings

M1r4 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

M1r4 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.