The-Hunter Avatar

The-Hunter

Laatste reviews

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith(2005)

"...Ja hier gingen er ook mensen op het einde klappen :W. Verdient de film ook zeker hij krijgt van mij dan ook een 9/10. Hij maakt deel 1 en 2 weer..."

Kingdom of Heaven(2005)

"...Nee ook nooit last van ook 19 :). Maar volgens mij is het gewoon pech hebben als ze je er toevallig tussen uit halen. Maar dan nog is het belachelijk..."

Kingdom of Heaven(2005)

"...Heb hem vandaag dus in de bios gezien. Het is zeker geen slechte film (heb er wel van genoten en hij is zeker zijn geld waard:+). Maar het is ook..."

Laatste reacties

"...[quote=marjoleinvanderheide]en trouwens Jezus staat op een houtblokje gespijkerd hoor... dus hij houdt zijn lichaam niet alleen door zijn handen.. dus niks fout!!![/quote] Dat blokje gebruikten ze wel vaker bij het kruisigen van mensen, dit deden......"
The Passion of the Christ
"...@BunnyHunter [spoiler] Andy is volgens mij wel dood op het einde van de film. De ''echte'' Tony Clifton trad namelijk na de dood van Andy ook nog gewoon op. Waardoor sommige mensen gingen twijfelen aan de dood van Andy [/spoiler]..."
Man on the Moon
"...[quote=Devil_N]Even opsommen: - Briljante opening. - Zowaar een sequel die een ander concept durft te gebruiken dan z'n voorgangers. - Voor een actiefilm een behoorlijk slim plot. - Goede wisselwerking tussen Bruce en Samuel :) - Heerlijke bad......"
Die Hard with a Vengeance
"...[quote=Davidson] [spoiler]Is het nou toch goed gekomen met die gozer die 1 oogbal kwijt raakte ofsow? Zou het nou goed komen met die oog?[/spoiler][/quote] [spoiler] Ja aan het eind van de film zegt Paxton tegen Bozz dat het een tijdje zal duren......"
Tigerland
"...[quote=Unicron]Een paar jaar geleden gehuurd en snapte er geen ene drol van. Hele vage film. Ga em nu nog eens kijke misschien dak em nu ken waardere[/quote] Is wel aan te raden echt. De eerste keer snapte ik er helemaal niks van (2de keer ook nie......"
Twelve Monkeys

laatste ratings

The-Hunter heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

The-Hunter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.