boekenbon Avatar

boekenbon

reacties (9)

 • Als ik zie hoe weinig reacties er zijn geweest op de verschillende IFFR2010 berichten op FT vraag ik me af of de bezoekers van Filmtotaal wel uberhaupt geinteresseerd zijn in dit Filmfestival.

  als reactie op het artikel Op naar de veertigste editie [IFFR2010]

 • Nee hoor. Sunchaser concludeert dat gewoon uit de recensie van FT. Daar zit de spoiler in. Als er in de recensie staat dat de hoofdrolspeler de liefde van zijn leven vindt en dat de hoofdrolspeler vraagtekens zet bij zijn levensstijl, en vervolgen...

  als reactie op de recensie Up in the Air

 • [quote=Armani]Aangezien het einde in dit geval zo belangrijk is voor de boodschap van de film, vond ik dat het vermeld moest worden. Daarbij zijn al te grote spoilers vermeden, en denk ik dat de twist op het eind voor velen toch als verrassing komt....

  als reactie op de recensie Up in the Air

 • Het is inderdaad alsof je de hele film naar een zijspoor van het plot zit te kijken. Ik raakte maar niet in het verhaal. Ontzettend onbevredigend gevoel toen de film eindigde. Wazige film.

  als reactie op de recensie The Men Who Stare at Goats

 • Vind het een goeie recensie, maar het zit vol met spoilers. Misschien iets minder inhoudelijke informatie over het plot in deze recensie? Bijvoorbeeld nu al aangeven hoe de film eindigt. Dat kan toch niet in een recensie? Je gaat meteen met een verwa...

  als reactie op de recensie Up in the Air

 • Heb de film gezien en ik heb me prima vermaakt hoor. Origineel verhaal en een puike cast. Ik kan me niet echt vinden in de recensie. Gewoon een goeie onderhoudende misdaadfilm.

  als reactie op de recensie Law Abiding Citizen

 • Hap, hap, hap, hap, hap, hap, hap, hap, zie je niet vaak meer op internet dat mensen in de 'jochie opmerking' trappen. Je wilde niet reageren maar elke vezel in je lichaam schreeuwde het uit om toch een opmerking te plaatsen. Mooi man.

  als reactie op de film Crash

 • Tsja, zo lul je je er wel erg makkelijk uit jochie...

  als reactie op de film Crash

 • Vermoeiende film. Heb hem twee keer geprobeerd te kijken maar het lukte me niet om hem af te kijken. Werd een beetje moe van al die flashbacks. Had dat kunstje na verloop van tijd wel gezien. Maar: ga het vanavond nogmaals proberen!

  als reactie op de film Memento