boekenbon Avatar

boekenbon

Laatste reviews

Crash(2004)

"...Beste Swaike, ik heb vanwege mijn afkomst en uiterlijk toch behoorlijk wat ervaring met discrimatie dus ik vind het knap dat je durft te zeggen dat..."

Crash(2004)

"...Heb hem toevallig een aantal weken geleden op DVD gezien. Had geen idee wat voor film het was toen ik hem in de DVD speler stopte. Was dus geheel..."

The Rainmaker(1997)

"...Op vakantie het boek gelezen. Sterker nog: heb op vakantie het boek direct nog een keer gelezen! Bij thuiskomst direct de film gehuurd bij de..."

Laatste reacties

"...Als ik zie hoe weinig reacties er zijn geweest op de verschillende IFFR2010 berichten op FT vraag ik me af of de bezoekers van Filmtotaal wel uberhaupt geinteresseerd zijn in dit Filmfestival...."
Op naar de veertigste editie [IFFR2010]
"...Nee hoor. Sunchaser concludeert dat gewoon uit de recensie van FT. Daar zit de spoiler in. Als er in de recensie staat dat de hoofdrolspeler de liefde van zijn leven vindt en dat de hoofdrolspeler vraagtekens zet bij zijn levensstijl, en vervolgen......"
Up in the Air
"...[quote=Armani]Aangezien het einde in dit geval zo belangrijk is voor de boodschap van de film, vond ik dat het vermeld moest worden. Daarbij zijn al te grote spoilers vermeden, en denk ik dat de twist op het eind voor velen toch als verrassing komt......."
Up in the Air
"...Het is inderdaad alsof je de hele film naar een zijspoor van het plot zit te kijken. Ik raakte maar niet in het verhaal. Ontzettend onbevredigend gevoel toen de film eindigde. Wazige film...."
The Men Who Stare at Goats
"...Vind het een goeie recensie, maar het zit vol met spoilers. Misschien iets minder inhoudelijke informatie over het plot in deze recensie? Bijvoorbeeld nu al aangeven hoe de film eindigt. Dat kan toch niet in een recensie? Je gaat meteen met een verwa......"
Up in the Air

laatste ratings

boekenbon heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

boekenbon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.