Nar Avatar

Nar

reacties

  • [quote=TheTremor]Misschien dat het in 1978 een goeie film was maar nu naar mijn mening niet. Over het algemeen slecht geacteerd, de enige die in deze film goed acteerd is De Niro. Het duurt allemaal veel te lang, ze hadden dit alles ook in 90 minuten kunnen doen.[/quote] Misschien dat jij het anno 2009 geen goede film vindt, maar wij konden op jouw leeftijd in 1978 nog Nederlands schrijven en wisten dat er een 't' volgt na een derde persoon enkelvoud als onderwerp. Jouw lessen Nederlands kunnen niet lang genoeg duren, wil iemand je ooit serieus nemen. Deze film gaat overigens niet over de Vietnam-oorlog, maar over liefde en respect. En ja, dat kunnen voor sommigen langdradige onderwerpen zijn, maar het is naar mijn mening brilliant uitgevoerd en had nooit in 90 minuten de indruk kunnen achterlaten, die het nu wel heeft gedaan. Zonder meer subliem.

    als reactie op de film The Deer Hunter

  • [quote=Mcjansen84]Ik had 3 keer nodig in het begin, ondertussen is het eén van mijn favoriete films geworden, ondertussen misschien wel meer dan 10 keer gezien? :)[/quote] Mocht ik vanavond weer zo lekker in slaap vallen, dan ga ik het toch echt aan de film wijten.

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • Jarenlang begreep ik niet waarom deze films zo hoog werden gewaardeerd. Op een gegeven moment toch maar de hele reeks gekocht en tevens een vakantie op Sicilie genoten: NU BEGRIJP IK HET!

    als reactie op de film The Godfather: Part II

  • [quote=yassin]dit is onbetwist een van de beste film die ik ooit gezien heb hij staat daarom ook dik nummer 1 in m'n lijstje no doubt about it[/quote] Ik denk dat ik het seker weet.

    als reactie op de film L.A. Confidential

  • Absolute toppert in dit genre (science-fiction/actie). Muziek is dreigend en dat past uitstekend. Wat mij betreft een veel te lage waardering zeker als ik zie dat zo'n flutfilm als Ghostbusters hoger gewaardeerd wordt Maar ja, nu ben ik zeker appels met peren aant vergelijken?

    als reactie op de film Escape from New York

  • [quote=Filmp@ssie]...... smaken verschillen, gelukkig maar..... [/quote] Ben ik niet met je eens. Als iedereen mijn smaak zou hebben, zou al het geproduceerde goed zijn....

    als reactie op de film Sense and Sensibility

  • Het leven van een groot volkszanger in het kleine Nederland brengt een hoop alcohol, sigaretten, nervositeit, maar ook humor, oprechtheid en authenticiteit. Een boeiende docusoap, ook voor mensen die niet van zijn muziek hielden.

    als reactie op de film André Hazes, zij gelooft in mij

  • [quote=Yanggie]een van de beste film die ik ooit heb gezien als je het mij vraagt....[/quote] Als je het mij vraagt, heb je niet zoveel films gezien.....

    als reactie op de film Black Hawk Down

  • Zelden zo lekker inslaap gevallen tijdens een film. Ok sorry voor de liefhebbers, deze film was duidelijk niet aan mij besteed. Toch zal ik me er een tweede keer aan wagen om de meerderheid proberen te begrijpen........alleen niet deze vrijdagavond, dan ga ik liever veel en goede wijn drinken.

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • [quote=dennis73]Een geweldige film die ik beslist vanavond weer gaat kijken[/quote] Ik lees kreten als mooi, goed, realistisch. Bovenstaand komt nog het meest in de buurt wat mij betreft ofschoon ik het liever zou verpakken in een mooi gedicht. Maar ja ik ben nu eenmaal geen dichter.............. Hoe dan ook een veel te lage waardering (7.3 op dit moment) met veel te weinig stemmen. Dames en Heren, we hebben het hier over een kraker uit de vorige eeuw!

    als reactie op de film Midnight Express

  • Een 4.7 tot op heden. Kun je als je zat bent, toch nog enig genot uit deze film halen? Graag serieuze reacties.

    als reactie op de film Maybe Sweden

  • Ik wist niet dat er een remake was gemaakt. Weet wel dat de originele versie extreem scary is. Nummer van de Beatles, dat besloten wordt met: "... I've got blisters on my finger"

    als reactie op de film Helter Skelter

  • Goodsoul, goed dat je het genre ter sprake brengt. Ik vind namelijk dat the thing meer de uitstraling van een sci-fi heeft dan horror. Als je hem wilt vergelijken met andere films dan zou ik zeggen: Aliens. Hoe dan ook voor de liefhebbers van dit genre een waar genot. Spanning wordt goed opgebouwd, ondersteund door goede muziekeffecten. Hallelujah praise the Lord! (and have fun).

    als reactie op de film The Thing

  • [quote=NIETKIJKEN]Deze film is een absolute aanrader als je: 1.dommer dan dom bent, zeg maar meer koe dan mens; 2. 0,00 % fantasie hebt; 3.in je broek schijt als het licht uit gaat; 4. onwaarschijnlijk saai bent.[/quote] 5. continu in herhaling valt.

    als reactie op de film The Ring

  • Ring 0 Star. Dat geldt overigens niet voor Ringo Starr.

    als reactie op de film The Ring

  • [quote=jehebtzogelijk]Onderstaande klopt als 1bus, slechts de superlatieven ontbreken. En dat het einde van dit sprookje, want dat is het, minder is, doet er wat mij betreft niet zo toe.[/quote] Mooi gesproken, je hebt zo gelijk.

    als reactie op de film The Abyss

  • [quote=jehebtzogelijk]Onderstaande klopt als 1bus, slechts de superlatieven ontbreken. En dat het einde van dit sprookje, want dat is het, minder is, doet er wat mij betreft niet zo toe.[/quote] Mooi gesproken, je hebt zo gelijk.

    als reactie op de film The Abyss

  • Met mijn dronken bek, cijfer te laag, zekers te weten! Valt niet in een bepaald genre, beetje horror , beetje thriller, maar is geen evil dead noch silence of the lambs of whatever; het is gewoon een groot genieten! Jack Nicolson op zijn best! Ik geef hem een 9,4, maar slechts omdat er betere films zijn! Het beste wordt altijd bepaald door je eigen gemoedstoestand, vandaar de 0.6 aftrek! ENJOY!!!!!!

    als reactie op de film The Shining

  • Onderhoudende film. Wel dient opgemerkt te worden dat deze niet de prijs voor originaliteit verdient. Het is een mix van personages/scenes van films van David Lynch en Tarantino (wild at heart/twin peaks/from dusk till down). Het Kafka-syndroom, de hoofdpersoon die steeds dieper in de problemen komt, bekroop me wel. Al met al de behoorlijk de moeite van het aanzien.

    als reactie op de film U Turn

  • SUBLIEM. Ben blij dat ik de positieve commentaren op dit forum heb gevolgd. Teglijkertijd schaam ik me dat ik deze film nog niet gezien had. Overigens verbaas ik me over de idiote discussie hierboven. Hoe dan ook fascinerend gebracht en een te laag IMDB-cijfer.

    als reactie op de film The Insider

  • Het beste van het beste, woorden schieten tekort. Ga lekker zitten en geniet van een stukje kunst met de bekende grote K.

    als reactie op de film One Flew Over the Cuckoo's Nest

  • [quote=rooster]Iemand die in zijn broek schijt als het licht uit gaat kun je toch niet bepaald saai noemen! :B[/quote] Ik denk inderdaad, dat je hiermee een stuk betere plot voor een veel betere film hebt dan voor the ring! Het paradoxale aan deze film is dat er eigenlijk bij had moeten staan dat deze film niet geschikt is voor kijkers boven (je leest het goed) de 16 (total waste of time). Edoch bij kijkers onder de 16 bestaat de kans dat ze The Ring te eng vinden. Hiermee had het aantal kijkers tot nul gereduceerd moeten worden.........

    als reactie op de film The Ring

  • Wat ben ik jaloers op allen die deze film nog nooit gezien hebben. Voor het eerst zo'n film zien, dat zijn van die schaarse geluksmomenten in een leven. De muziek gaat zo af en toe door merg en been. Grootser dan groots

    als reactie op de film The Good, the Bad and the Ugly

  • [quote=Sokolsky]Grrr...[/quote] Inderdaad.

    als reactie op de film Nueve reinas

  • Deze film is inderdaad erg goed. Boeit van begin tot het einde en is een reden om thuis te blijven. Ik wil er nog aan toevoegen dat ik zeer, zeer verbaasd ben dat nog niemand hier een cijfer aan heeft gegeven.

    als reactie op de film Nueve reinas

  • Voor aanbidders van Neerlands grootste sportheld allertijden een must. Vooral de passage, waarin een Catalaanse vrouw haar liefde voor El Salvador uitlegt, is indrukwekkend. Helaas niet zoveel oude voetbalbeelden. Hierdoor is echter de film wellicht ook interessant voor niet-voetballiefhebbers.

    als reactie op de film Johan Cruijff - En un momento dado

  • FANTASTISCH, beste nederlandse film aller tijden. Helaas gaat ook deze film na zo'n 20 keer vervelen. Tegen de tijd dat ik dement ben, maar weer eens kijken. Elk nadeel heb zijn voordeel, maar das logisch.

    als reactie op de film Soldaat van Oranje

  • Sf-liefhebbers, dit is een toppert, die je gezien moet hebben!

    als reactie op de film Invasion of the Body Snatchers

  • Ofschoon 7.7 een best hoog cijfer is voor IMDB, had dit wat mij betreft nog wel een 0.5 hoger mogen zijn! Al is het alleen maar om de schitterende muziek. Kunnen mensen, die deze film niet wisten te waarderen, eens posten welke film ze in deze categorie dan wél weten te waarderen?

    als reactie op de film True Romance

  • [quote=johannes]Film is heel mooi vindt ik. Deniero speelt de sterren van de hemel. Alweer ja:Y Verhaal is eigenlijk te ongelooflijk om waar te zijn!![/quote] Het zou ook heel mooi zijn als jij zo'n 2 jaar na dato één zin zonder spelfouten zou kunnen schrijven, vind ik.

    als reactie op de film Awakenings

  • Jaartje of 7 terug gehuurd, viel me toen heel erg tegen en inderdaad een indrukwekkend onderwerp. Deed en doet me nog steeds denken aan het legendarische stripalbum "Kuifje in Tibet". Ga daarom toch nog maar een keer kijken.

    als reactie op de film Alive

  • Zo te zien wordt deze film (gelukkig) op zijn waarde geschat. Want even afgezien van het feit dat Rambo's alleen maar in de filmwereld overleven, boeit deze film van begin tot eind en wordt er met een weinig spraakzame Rambo een schier onverslaanbare holbewoner neergezet, die volgens goed amerikaans gebruik weet te overleven. Gelukkig maar.

    als reactie op de film First Blood

  • Voor deze film geldt eigenlijk alleen het volgende: "je MOET hem gezien hebben". Boeit van begin tot eind, gevoelig maar door toedoen van IRA nooit saai. Het FT cijfer is wat mij betreft nog te laag (op dit moment 8.2).

    als reactie op de film The Crying Game

  • [quote=Thijs]5 sterren (=maximaal) in de veronicagids en slechts een ruime 6 op IMDB. Wat kunnen meningen toch verschillen.. Is ie nou goed of niet?[/quote] Deze waardering is pertinent te laag, ik zou maar gewoon kijken dan heb je een goede avond

    als reactie op de film Sea of Love

  • Fantastische film, en voor de muziekliefhebbers het mooie cucurucucu Paloma van Caetano Veloso. En voor hen die Spaans spreken/lezen: probeer ook eens de tekst te begrijpen.

    als reactie op de film Hable con ella